skip to Main Content
SeniorLab A Enfortir Cornellà

La comunitat sènior del Citilab s’introdueix en l’ús de la Intel·ligència Artificial

L’objectiu és integrar la IA com una aliada per complementar la pràctica del grup de manera transversal

El SeniorLab, la comunitat de sèniors que explora les capacitats d’innovació de la gent gran al Citilab, s’està introduint en l’ús de la Intel·ligència Artificial de manera teòrica i pràctica amb l’objectiu de fer possible que persones sènior amb competències digitals i d’innovació també estiguin a l’última en matèria de tecnologia

L’objectiu d’introduir l’ús de la Intel·ligència Artificial de manera transversal en el desenvolupament de projectes amb vessant social i, per tant, en la manera de treballar del SeniorLab, és que els i les sèniors no només siguin coneixedors d’aquesta tendència, sinó també creadors -conscients i informats- de contingut a través de la IA.

Capacitant els sèniors perquè siguin generadors de contingut amb Intel·ligència Artificial

Per iniciar la introducció a la IA des d’un punt de vista teòric, la comunitat s’ha apropat a paraules clau vinculades a aquesta tecnologia (integrant conceptes com, per exemple, algoritme o prompt), ha descobert el funcionament de l’entrenament intel·ligent i ha obert debats sobre l’ús de la IA i l’ètica d’aquesta.

L’experimentació és clau en la metodologia de treball del SeniorLab, que, després d’aproximar-se a la teoria, de seguida ha començat a fer servir eines d’IA concretes amb la finalitat de familiaritzar-se i integrar l’ús conscient d’aquestes en les pràctiques de la comunitat.

Amb l’objectiu final que els i les sèniors siguin generadors -conscients i informats- de contingut emprant la IA, la comunitat crearà vídeo-tutorials didàctics a través dels quals ensenyaran a fer servir eines concretes que integren aquesta tendència tecnològica que està revolucionant el present.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar