skip to Main Content
Aula Mentor

Forma’t en línia i certifica la teva experiència professional a l’Aula Mentor del Citilab: matriculació gratuïta fins el 5 d’abril

Citilab disposa d’un espai reservat per a les persones que cursin una formació d’Aula Mentor

Vols encetar el mes d’abril implicant-te en una formació curta i en línia que certifiqui i/o complementi les teves competències professionals? T’interessaria introduir-te en el món de la ciberseguretat, la Internet de les Coses, la física o familiaritzar-te amb plataformes de gestió de relació amb clients (CRM)? 

L’Aula Mentor ha obert un període de matriculació gratuïta a 9 cursos virtuals que tenen una durada d’entre 1 mes i mig i 2 mesos dirigits a persones majors d’edat que vulguin adquirir noves competències, certificar la seva experiència professional o explorar nous sectors i professions en tendència. 

Totes les persones interessades poden consultar en aquest enllaç els cursos als quals poden inscriure’s de manera gratuïta fins el 5 d’abril de 2024. L’inici de la formació és el 10 d’abril.

El programa Aula Mentor

L’Aula Mentor és un programa de formació en línia promogut pel Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD) i emmarcat en el ‘Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència’, amb l’objectiu de millorar les competències personals i professionals de les persones que optin per aquesta modalitat d’ensenyament.

Els cursos del Programa Aula Mentor, que estan referenciats al Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals, estan dirigits a persones majors de 18 anys, que independentment de la seva titulació o nivell d’estudis, vulguin certificar la seva experiència en sectors professionals molt diversos.

L’espai reservat al Citilab

L’Aula Mentor també és, a més d’una formació en línia, un espai físic que, a partir d’ara, està disponible al Citilab. Això vol dir que el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat disposa d’un espai que està a reservat, en un horari establert concret, per a totes les persones matriculades al programa Aula Mentor. L’horari de l’Aula Mentor del Citilab és:

  • dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 18 hores
  • dimecres, de 12 a 14 hores i de 16 a 18 hores

En aquesta Aula Mentor cornellanenca, que es troba a la zona del coworking de la planta baixa del Citilab i està degudament senyalitzada, la ciutadania disposarà de taules, cadires i ordinadors amb connexió a internet per a connectar-se a la plataforma i seguir els seus cursos.

En l’horari establert, l’administrador d’Aula Mentor al Citilab atendrà les persones assistents que necessitin suport tècnic durant el procés de matriculació, a l’hora de navegar per la plataforma i en el moment d’avaluació en les proves finals. 

Totes les persones interessades poden enviar els seus dubtes escrivint un correu electrònic a cornelladellobregat@aulamentor.es


El Programa Aula Mentor està impulsat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD) en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aula Mentor - Logo Ministerio de Educación y Formación Profesional
Aula Mentor - Financiado por la Unión Europea (NextGenerationEU)
Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar