skip to Main Content
Fira STEAMakers 2024

Citilab acull la Fira STEAMakers, que reunirà 13 centres educatius del Baix Llobregat, el Baix Penedès i el Garraf

La fira se celebrarà el 16 d’abril a Cornellà i preveu l’assistència de més de 400 persones

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat és la seu de la Fira STEAMakers 2024, un espai de trobada dedicat a l’intercanvi de coneixement entre estudiants d’ESO de 13 centres educatius catalans que exposaran els projectes educatius que han desenvolupat amb tècniques de robòtica i programació educatives.

La fira, organitzada per Robolot Team i el CESIRE del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, se celebrarà el dimarts 16 d’abril i reunirà més de 400 persones, entre estudiants, docents i professionals del món de l’educació, entre les 10 i les 13 hores. 

Intercanvi de coneixement i foment de les vocacions STEAM entre estudiants d’ESO de diversos punts de Catalunya

Un total de 390 alumnes explicaran i mostraran els seus projectes tecnològics dividits en tres torns horaris i situats en diverses taules distribuïdes en les instal·lacions del Citilab. Altres estudiants, docents i col·laboradors descobriran les creacions de robòtica i programació elaborades per l’alumnat.

L’objectiu de la Fira STEAMakers és promoure l’intercanvi de coneixement i fomentar les vocacions STEAM (és a dir, a les ciències, les tecnologies, les enginyeries, l’art i les matemàtiques) entre estudiants catalans, que en aquest cas formen part de 13 centres educatius de 3 comarques catalanes: el Baix Llobregat, el Baix Penedès i el Garraf. 

Citilab esdevé col·laborador de la fira tenint en compte que la naturalesa de l’esdeveniment està vinculada amb les missions fundacionals del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat: la divulgació de coneixement, la democratització de l’ensenyament de la programació i la robòtica i la participació ciutadana.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has One Comment

  1. مكتب شركة الرفاعي يقع في جمهورية التشيك ويتميز بإتقان التعامل باللغة العربية والإنجليزية والتشيكية، مما يجعله قادرًا على تقديم الخدمات بدقة للمسافرين الراغبين في زيارة التشيك بغض النظر عن اللغة التي يتحدثون بها.

    تقدم شركة الرفاعي خدمات التعامل المباشر مع المصحات في جمهورية التشيك دون وسيط، مما يوفر سهولة الوصول إلى مختلف الخدمات التي يحتاجها العميل من أي مصحة مباشرة.

    وبما أن شركة الرفاعي تعتبر رائدة في مجال خدمات المرضى، فإنها تسعى جاهدة للحفاظ على هذا المركز من خلال تلبية ثقة الآلاف من العملاء لديها، والذين يتميزون بولائهم للشركة. ولذلك، تسعى الشركة جاهدة لإرضاء جميع عملائها.

    تتميز شركة الرفاعي بمستوى خدماتها الراقي الذي تقدمه لعملائها، حيث تمتلك خبرة واحترافية عالية في هذا المجال منذ سنوات. وتقدم الشركة خدمات متنوعة وشاملة خاصة للمسافرين العرب الذين يرغبون في الحصول على العلاج في المصحات في جمهورية التشيك.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar