skip to Main Content
Fira STEAMakers 2024

Citilab acull la Fira STEAMakers, que reunirà 13 centres educatius del Baix Llobregat, el Baix Penedès i el Garraf

La fira se celebrarà el 16 d’abril a Cornellà i preveu l’assistència de més de 400 persones

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat és la seu de la Fira STEAMakers 2024, un espai de trobada dedicat a l’intercanvi de coneixement entre estudiants d’ESO de 13 centres educatius catalans que exposaran els projectes educatius que han desenvolupat amb tècniques de robòtica i programació educatives.

La fira, organitzada per Robolot Team i el CESIRE del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, se celebrarà el dimarts 16 d’abril i reunirà més de 400 persones, entre estudiants, docents i professionals del món de l’educació, entre les 10 i les 13 hores. 

Intercanvi de coneixement i foment de les vocacions STEAM entre estudiants d’ESO de diversos punts de Catalunya

Un total de 390 alumnes explicaran i mostraran els seus projectes tecnològics dividits en tres torns horaris i situats en diverses taules distribuïdes en les instal·lacions del Citilab. Altres estudiants, docents i col·laboradors descobriran les creacions de robòtica i programació elaborades per l’alumnat.

L’objectiu de la Fira STEAMakers és promoure l’intercanvi de coneixement i fomentar les vocacions STEAM (és a dir, a les ciències, les tecnologies, les enginyeries, l’art i les matemàtiques) entre estudiants catalans, que en aquest cas formen part de 13 centres educatius de 3 comarques catalanes: el Baix Llobregat, el Baix Penedès i el Garraf. 

Citilab esdevé col·laborador de la fira tenint en compte que la naturalesa de l’esdeveniment està vinculada amb les missions fundacionals del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat: la divulgació de coneixement, la democratització de l’ensenyament de la programació i la robòtica i la participació ciutadana.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar