skip to Main Content
Iniciació Al Món Digital, Inclusió Digital, Formació

Coneixes algú que vulgui aprendre a fer servir l’ordinador i tenir coneixements bàsics per navegar i cercar informació a Internet?

La formació Inicia’t comença aquest pròxim mes de març i ofereix horari de matí o de tarda per afavorir la participació de totes les persones interessades

Coneixes algú que no estigui familiaritzat amb les noves tecnologies? Se t’acut alguna persona que es vulgui iniciar en el món digital partint des de zero? Fes-li arribar aquesta informació i anima-la a participar en la formació del Citilab!

Contingut del curs: iniciació al món digital a través de 10 sessions

L’Inicia’t és una formació bàsica de 10 sessions que serveix per aprendre a fer ús de l’ordinador i dispositius mòbils. Participant en aquest curs, les persones es familiaritzen amb les interfícies i el funcionament d’aquests aparells tecnològics i en treuen profit, de manera que aprenen un gran vetall de coneixements bàsics: des de navegar per internet fins a crear arxius o fer ús d’aplicacions mòbils diverses. 

Cercar informació a la xarxa, desar-la en diferents suports, fer ús d’imatges, crear documents, fer servir el correu electrònic o altres eines digitals són algunes de les habilitats que s’adquireixen cursant l’Inicia’t.

Tot això, aprenent i treballant a un ritme personalitzat amb l’objectiu de trencar la bretxa digital i fer possible que cada vegada més persones formin part d’aquesta era digitalitzada.

Resum de dates, horari i format de la formació

Tota la informació queda resumida a continuació:

  • Data d’inici (primera sessió): Dimarts 5 de març de 2024.
  • Dies de formació: Dimarts i dijous.
  • Horari: Es pot escollir entre dues franges horàries:
    • Matins: 11:00 a 13:00 hores.
    • Tardes: 16:00 a 18:00 hores.
  • Durada: 10 sessions.
  • Format: Presencial.
  • Preu: Gratuït per a les persones participants. Només cal fer-se el carnet de Citilaber per accedir a les instal·lacions, que té un preu de 3 euros anuals.

Més informació

Inscripció 

Per a inscriure’s a l’Inicia’t, cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte.

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 durant l’horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar