skip to Main Content
Jam De Treballs De Recerca 2023 A L'Alt Urgell

140 estudiants de batxillerat de La Seu d’Urgell tornen a dissenyar els seus treballs de recerca comptant amb el suport del Citilab

L’Institut Joan Brudieu ha volgut repetir l’experiència viscuda el curs passat i ha tornat a apostar per la metodologia de la Jam de Treballs de Recerca dissenyada a Cornellà de Llobregat

140 estudiants de primer de batxillerat de l’Institut Joan Brudieu, de la comarca de l’Alt Urgell (Lleida), s’han implicat en una Jam de Treballs de Recerca, unes jornades en les quals l’alumnat dissenya pas a pas els seus projectes d’investigació a través de diverses dinàmiques concretes i col·laboratives que es desenvolupen en un entorn que trenca el format estàndard de classe a l’aula. 

Els objectius de les Jams de Treballs, dissenyades pel Citilab i consolidades amb els instituts de Cornellà de Llobregat després de sis anys de col·laboració, és vetllar perquè el procés d’aprenentatge dels joves sigui enriquidor, que la seva introducció al món de la recerca sigui profitosa i que, finalment, el resultat dels projectes d’investigació sigui també satisfactori, demostrant que els i les estudiants també poden generar coneixement nou i de qualitat.

L’alumnat de primer de batxillerat de l’institut urgellenc ha explicat la seva experiència participant a la jam en un vídeo que han compartit al seu canal de YouTube:

El 2021 fou el primer any que les Jams de Treballs de Recerca es van dur a terme fora de la ciutat de Cornellà, arribant per primera vegada a la ciutat de Barcelona amb l’Institut Consell de Cent. L’any passat, el 2023, aquestes jornades van sortir de la província de Barcelona, aterrant a Lleida, en concret a La Seu d’Urgell, de la mà de l’Institut Joan Brudieu.

Enguany, no només repeteix aquest centre educatiu urgellenc, sinó que també és el sisè any consecutiu que l’alumnat de primer de batxillerat dels instituts públics de Cornellà de Llobregat duen a terme els prototips dels seus treballs de recerca comptant amb el suport del Citilab. Així doncs, al final d’aquesta setmana, més de 500 estudiants catalans -tenint en compte els 370 estudiants de Cornellà de Llobregat i els 140 de La Seu d’Urgell-, hauran definit i estructurat els seus futurs treballs de recerca seguint la metodologia del Citilab.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar