skip to Main Content
Jam De Treballs De Recerca 2024 - Institut Esteve Terradas I Illa

370 estudiants de Cornellà de Llobregat dissenyen i planifiquen els seus treballs de recerca al Citilab

L’alumnat de batxillerat dels instituts públics de la ciutat participa un any més en unes jornades metodològicament innovadores per aprendre a fer recerca de qualitat

Els i les estudiants de primer de batxillerat dels cinc instituts públics de Cornellà de Llobregat -l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Francesc Macià, l’Institut Maria Aurèlia Capmany, l’Institut Miquel Martí i Pol i l’Institut Joan Miró- dissenyen i planifiquen els seus treballs de recerca participant un any més a les Jams de Treballs de Recerca del Citilab.

Un centenar d’estudiants de l’Institut Joan Miró ha inaugurat la sisena edició de la JamTR, sent els primers de l’any 2024 en implicar-se en aquestes jornades. A més de comptar amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V, el grup d’investigació CompREd de la Universitat Autònoma de Barcelona, dedicat a la recerca en l’àmbit de les Ciències de l’Educació, torna a oferir suport a l’alumnat participant.

Jam de Treballs de Recerca 2024 - Institut Esteve Terradas i Illa

Encetant el sisè any consecutiu de Jams de Treballs de Recerca

Les Jams de Treballs de Recerca són jornades d’inspiració i sessions de treball col·laboratiu i intensiu que succeeixen fora de les aules dels instituts i que serveixen perquè l’alumnat, implicant-se en diverses dinàmiques participatives, defineixin i planifiquin un treball d’investigació. 

El tema sobre el qual es vol fer recerca, la vinculació de la temàtica amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la hipòtesi i els objectius de la investigació, la metodologia de recerca, les fonts personals i documentals necessàries per extreure informació i la planificació de les diverses fases de la investigació són alguns dels punts clau que es treballen a les Jams de Treballs de Recerca i que serveixen perquè l’alumnat realitzi els seus projectes amb una estructura i una guia definides.

Les Jams de Treballs de Recerca van ser ideades i dissenyades pel Citilab i van celebrar-se per primera vegada l’any 2019, comptant amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V i amb la participació dels instituts de Cornellà. Després de cinc anys i arribant al sisè, es demostra la consolidació d’aquestes jornades com un recurs útil i necessari d’acompanyament a l’alumnat cornellanenc en el seu procés d’aprenentatge i d’aproximació al món de la recerca i la investigació.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà 2024

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar