skip to Main Content
Cuida't, Comunica't I Comparteix - Formació Citilab 2022

Comença el 2024 amb el propòsit de millorar les teves competències digitals al Citilab

Inicia’t al món digital pràcticament des de zero o aprèn a fer servir més eines ofimàtiques i noves funcionalitats

Citilab obre el període d’inscripcions per participar a les formacions quadrimestrals que estan dirigits a totes les persones interessades en millorar les seves competències digitals.

Coneixes algú que es vulgui iniciar en el món digital, aprendre a fer servir l’ordinador i altres dispositius mòbils i adquirir els coneixements bàsics com, per exemple, navegar a través d’Internet, crear documents o fer servir el correu electrònic? 

O potser vols ampliar les teves competències, familiaritzar-te amb noves eines digitals, aprendre noves funcionalitats (com fer tràmits administratius a través d’Internet, comunicar-te a través d’eines de missatgeria instantània, crear i publicar imatges i vídeos…) i guanyar autonomia? 

Desplega cada secció per obtenir informació sobre cada formació i servei:

L’Inicia’t és una formació bàsica que permet que les persones participants puguin aprendre a fer ús de l’ordinador i dels dispositius mòbils, tenir coneixement bàsics per navegar, trobar informació, guardar-la en diferents suports… També s’introdueix l’ús d’imatges, la creació de documents i l’ús del correu electrònic.

D’aquesta manera, participant en 10 sessions de 2 hores cadascuna (2 sessions cada setmana), les persones participants guanyen autonomia i aprofiten els recursos que ofereix Internet. S’obren dos horaris diferents, una sessió de matins i una de tardes.

Hi ha dues convocatòries obertes a les quals us podeu inscriure:

Convocatòries

 • Gener
  • Data d’inici (primera sessió): Dimarts 23 de gener de 2024.
 • Març
  • Data d’inici (primera sessió): Dimarts 5 de març 2024.

Informació detallada del curs

 • Dies: Cada dimarts i cada dimecres.
 • Horari:
  • Matins: 12:00 a 14:00 hores.
  • Tardes: 16:00 a 18:00 hores.
 • Durada: 10 sessions.
 • Format: Presencial.
 • Preu: Gratuït per a les persones participants. Només cal fer-se el carnet de Citilaber per accedir a les instal·lacions, que té un preu de 3 euros anuals.

Cuida’t, comunica’t i comparteix és una formació adreçada a totes les persones adultes que vulguin millorar la seves competències digitals i adquirir coneixements específics d’eines digitals. És important tenir en compte que per cursar aquesta formació cal tenir coneixements previs relacionats amb l’ús de les tecnologies o haver realitzat la formació Inicia’t del Citilab.

El curs, que té una durada de 3 mesos, ofereix un contingut més avançat que l’Inicia’t, fent possible que les persones participants es familiaritzin amb l’ús de l’ordinador i dispositius mòbils, facin servir diverses aplicacions i eines digitals (núvol, tràmits administratius…), es puguin comunicar en línia (a través d’eines de missatgeria instantània i eines de videoconferència) i crear i gestionar contingut textual, gràfic i audiovisual (elaborar documents, fer i publicar fotografies, enregistrar i compartir vídeos…).

Hi ha dues convocatòries obertes a les quals us podeu inscriure.

Convocatòries

 • Gener
  • Data d’inici (primera sessió): Dilluns 22 de gener de 2024.
 • Abril
  • Data d’inici (primera sessió): Dilluns 22 d’abril de 2024.

Informació detallada del curs

 • Dies: Cada dilluns.
 • Horari: 17:00 a 19:00 hores.
 • Durada: 12 sessions.
 • Format: Presencial.
 • Preu: Gratuït per a les persones participants. Només cal fer-se el carnet de Citilaber per accedir a les instal·lacions, que té un preu de 3 euros anuals.

Consulta i practica és un servei de suport i consulta en matèria TIC, un espai en el qual totes les persones que tinguin dubtes, vulguin practicar o necessitin suport en l’àmbit digital puguin comptar amb l’ajuda del personal de l’Opensurf del Citilab durant l’horari establert i detallat a continuació. 

El servei s’ofereix tant presencialment (de dilluns a dijous, de 16 a 18 hores) com virtualment (cada divendres, de 16 a 18 hores).

Les persones que tinguin coneixements per a connectar-se a través d’una eina de videoconferència podran accedir al servei telemàticament i fer consultes a l’equip del Citilab cada divendres a la tarda.

Informació detallada del curs

 • Format, dies i horari:
  • Atenció presencial: Disponible de dilluns a dijous, de 16:00 a 18:00 hores.
  • Atenció virtual: Disponible cada divendres, de 16:00 a 18:00 hores.
 • Durada: Servei permanent.
 • Preu: Gratuït per a les persones participants. Només cal fer-se el carnet de Citilaber per accedir a les instal·lacions, que té un preu de 3 euros anuals.

Inscripcions obertes a partir del 17 de gener de 2024 a les 9:00 hores

Per a inscriure’s a qualsevol de les formacions cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant la formació o les formacions a les quals es vol participar, igual que també la convocatòria. 

Les inscripcions es faran per ordre d’arriba dels correus electrònics rebuts a partir del 17 de gener de 2024 a les 9:00 hores, no abans.

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés telemàtic, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del centre: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, exceptuant els dies festius.

D’altra banda, també és important tenir en compte que s’ofereixen descomptes en les activitats formatives del Citilab en els següents casos:

 • 30% de descompte qualsevol amb una discapacitat reconeguda del 33% o més.
 • 20% de descompte per a menors de famílies nombroses o monoparentals.
 • 40% de descompte per a menors amb tots els tutors a l’atur.

*Els descomptes són acumulables.

*Cal acreditar qualsevol d’aquestes condicions en el moment de la inscripció.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar