skip to Main Content

Visita a l’exposició ‘Il·lumina el canvi climàtic’ i descobreix les escultures electròniques amb perspectiva verda creades per 41 noies de Cornellà

L’exposició s’inaugura el proper 14 de desembre de 2023 i estarà disponible fins el 5 de gener de 2024 al Citilab

Citilab organitza l’exposició ‘Il·lumina el canvi climàtic’, una mostra de les 15 escultures electròniques dissenyades, programades i construïdes per 41 estudiants de 5 instituts públics de Cornellà de Llobregat: l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Francesc Macià, l’Institut Maria Aurèlia Capmany, l’Institut Miquel Martí i Pol i l’Institut Neus Català.

L’objectiu de la mostra és visibilitzar el resultat d’una experiència didàctica significativa que ha procurat tocar les tecles clau: STEAM (tendències tecnològiques i creativitat), perspectiva de gènere i sensibilització ambiental.

Al llarg de dues sessions celebrades durant el mes d’octubre i en el marc de la iniciativa Meet and Code 2023, una quarantena de noies es van apropar al món de la programació i l’electrònica creativa fent ús de la placa ED1 del Citilab i l’entorn de programació visual MicroBlocks, desenvolupant també les seves competències artístiques a l’hora d’idear i crear escultures que representessin el canvi climàtic, fent servir material reciclat i material de papereria divers.

La inauguració de l’exposició serà el proper dijous 14 de desembre de 2023 a les 18 hores, una tarda en què es podran veure totes les escultures i fer relacions compartint un refrigeri amb les persones participants. La mostra estarà disponible al vestíbul del Citilab fins el 5 de gener de 2024.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar