skip to Main Content

Cornellà acull el Congrés Internacional sobre Perspectiva de Gènere i Feminismes: Moviments Socials i Estratègia Política

El congrés, emmarcat en la Càtedra UB de Perspectiva de Gènere i Feminismes Ciutat de Cornellà, se celebrarà els dies 11 i 12 de desembre al Citilab

Els propers 11 i 12 de desembre de 2023 el laboratori ciutadà de Cornellà acull el Congrés Internacional sobre Perspectiva de Gènere i Feminismes, el primer congrès emmarcat en la Càtedra UB Ciutat de Cornellà, creada per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i la Universitat de Barcelona (UB) amb l’objectiu de donar suport i visibilitat a la recerca amb perspectiva de gènere i feminista, impulsar un coneixement científic feminista i crític, especialment a les àrees de coneixement més masculinitzades -com és el cas de la ciència- i, en general, fer més accessibles aquestes recerques a la ciutadania.

Diversos punts de vista sobre l’encaix de la perspectiva de gènere i els feminismes amb els moviments socials i l’estratègia política

El Primer Congrés Internacional de la Càtedra té l’objectiu d’analitzar com s’entrellacen les propostes dels feminismes de base i les polítiques públiques que es desenvolupen per donar resposta al reclam social i a la construcció de coneixement en el món acadèmic.

Per aquest motiu, al llarg dels dos dies, s’oferiran ponències i taules rodones en les quals es reflexionarà sobre activisme, feminismes, moviments socials, polítiques públiques, estratègia política i història com a eixos transversals, abordant també varietat de temes concrets com, per exemple, la cultura tecnològica, la sostenibilitat, els conflictes armats, la recerca, l’art, l’educació, la salut, la justícia, els drets sexuals i reproductius, la maternitat, les violències, l’ètica animal, la identitat de gènere, la digitalització, la comunicació i la lingüística, la filosofia o la migració, entre moltes altres qüestions.

Podeu consultar el programa complet fent clic aquí i obtenir més informació entrant a la web del congrés.


L’acte està organizat per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i la Universitat de Barcelona (UB).

Ajuntament de Cornellà i UB logos

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar