skip to Main Content
Exposició 'Paisatges Habitacionals' 2023

Citilab acull l’exposició itinerant ‘Paisatges Habitacionals’, que ofereix una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu a Catalunya

La mostra es podrà visitar fins el 4 de desembre al vestíbul del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat

L’exposició itinerant ‘Paisatges Habitacionals’, organitzada per IMPSOL (l’Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial de l’Àrea Metropolitana de Barcelona) i l’associació Arquitectes per l’Arquitectura, es podrà veure al vestíbul del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat del 13 de novembre al 4 de desembre de 2023.

AMB: “Una exposició que analitza la qualitat, la innovació i la sostenibilitat de les promocions d’habitatge públic a l’àrea metropolitana de Barcelona”

La mostra dona a conèixer diverses propostes d’habitatge col·lectiu amb protecció oficial que no només busquen cobrir la necessitat residencial, sinó que també volen apropar-se al que ha de ser un edifici de consum gairebé nul (NZEB) mitjançant la reducció de la petjada ecològica, de les emissions de CO2, dels residus generants durant el procés de construcció i de la demanda energètica posterior.

‘Paisatges Habitacionals’ combina la mostra de projectes metropolitans creats a partir de les propostes dels equips d’arquitectes participants en els concursos d’IMPSOL amb l’exposició de projectes europeus impulsats en climes i societats allunyades de la nostra, amb l’objectiu d’establir un diàleg intergeneracional entre diverses maneres d’habitar.

D’acord amb la mirada verda de l’exposició, l’organització assegura que tots els materials d’execució que s’exhibeixen són reciclables, reciclats i lliures de toxicitat, i que s’assegurarà la circularitat dels residus un cop finalitzat el cicle de vida d’aquests materials.

Citilab, un espai polivalent, acollidor i atractiu per l’organització d’esdeveniments de diverses naturaleses a Cornellà de Llobregat

Vols organitzar un acte en un espai innovador a la comarca del Baix Llobregat? Consulta els diversos espais que conformen el Citilab i contacta’ns en cas que vulguis celebrar una conferència, una trobada, un taller, una exposició, una reunió o un enregistrament a plató en un entorn privilegiat descentralitzat de la ciutat de Barcelona, però d’allò més ben comunicat.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar