skip to Main Content
Carnet De Citilaber

Citilab encara l’últim trimestre del 2023 arribant a les 16.500 persones que formen part de la comunitat Citilaber

Els i les usuàries que pertànyen a la comunitat del Citilab tenen un carnet d’identificació que permet el seu accés a les instal·lacions

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat arriba a finals de setembre assolint i superant la xifra de 16.500 Citilabers, que és el nom que reben les persones que formen la comunitat del Citilab.

Què vol dir formar part de la comunitat del Citilab?

Per formar part de la comunitat del Citilab només cal tenir el carnet de Citilaber, que és la identificació de cada usuària i cada usuari com a membre del laboratori ciutadà. Amb aquest carnet, que té un cost de 3 euros anuals, les persones poden accedir a les instal·lacions i fer-ne ús: fer servir l’àmplia aula de connexió, disposar del préstec de portàtil durant la seva estada al Citilab, connectar-se a Internet, treballar col·laborativament, estudiar…

Carnet de Citilaber

Una particularitat que té a veure amb l’Opensurf, aquesta àmplia sala de navegació lliure que està a disposició dels i les Citilabers, és que el seu ús canvia en funció de la franja horària del dia. De dia, de 8 a 20 hores, l’Opensurf és un espai viu on hi conviuen activitats, on es fomenta el treball col·laboratiu i no es pot garantir el silenci. En canvi, a partir de les 20 i fins les 8 hores del dia següent, és a dir, en horari nocturn, l’espai es converteix en una gran aula d’estudi on cal respectar el silenci i garantir un clima de concentració.

Però formar part de la comunitat del Citilab vol dir moltes altres coses! A més de fer ús d’aquest espai de connexió, treball i estudi, el laboratori ciutadà de Cornellà ofereix formació -especialment d’iniciació a la digitalització i també en matèria de programació i robòtica-, disposa d’espais per a persones pre-emprenedores, emprenedores i empreses, fa arribar informació regular sobre totes les novetats i activitats del Citilab i, en definitiva, té les portes obertes a tota la ciutadania, entitats i institucions que tinguin idees o propostes interessants d’acord amb la naturalesa del centre: la innovació social i tecnològica.

Fes-te Citilaber i descobreix totes les oportunitats de formar part d’aquesta comunitat!


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar