skip to Main Content
Aula Mentor

Citilab disposa d’un espai Aula Mentor destinat a la formació en línia en el marc del programa del Ministeri d’Educació i Formació Professional

El programa Aula Mentor ofereix formació en línia per a millorar les competències personals i professionals de persones adultes

Citilab forma part de la xarxa d’Aules Mentor, de manera que disposa d’un espai dins de les instal·lacions del propi laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat equipat i preparat per a què en facin ús totes les persones que cursin alguna de les formacions en línia que ofereix el programa, que promou el Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD).

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat forma part d’aquesta iniciativa des del passat mes de maig, que s’emmarca en el ‘Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia’, compartint l’objectiu de millorar les competències personals i professionals de les persones que optin per aquesta modalitat d’ensenyament.

Aula Mentor: formació en línia, flexible i tutoritzada que inclou més de 120 cursos per a persones adultes que vulguin reconèixer competències professionals

L’Aula Mentor és un sistema formació en línia que té com a objectiu millorar la qualificació de les persones adultes, ampliar la seva cultura i promoure el desenvolupament de les seves capacitats i competències.

Els cursos del Programa Aula Mentor, que estan referenciats al Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals, estan dirigits a persones majors de 18 anys, que independentment de la seva titulació o nivell d’estudis, vulguin certificar la seva experiència en sectors professionals molt diversos.

Hi ha una gran varietat d’itineraris formatius i de famílies professionals ben diverses: Administració i Gestió, Agrària, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica, Hosteleria i Turisme, Imatge Personal, Imatge i So, Instal·lacions i Manteniment, Indústries Alimentàries, Informàtica i Comunicacions, Seguretat i Medi Ambient, Serveis Socioculturals i a la comunitat, Tèxtil, Confecció i Pell, Vidre i Ceràmica i, finalment, Idiomes. El programa formatiu complet es pot consultar fent clic aquí.

Així doncs, Aula Mentor esdevé una alternativa en matèria de formació per a la població adulta que no té l’oportunitat d’assistir a cursos presencials i que el seu ritme d’aprenentatge i/o dedicació requereix de flexibilitat completa.

L’Aula Mentor de Cornellà de Llobregat: espai i horari

L’Aula Mentor també és, a més d’una formació en línia, un espai físic que està disponible al Citilab. Això vol dir que el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat disposa d’un espai que està a reservat, en un horari establert concret, per a totes les persones matriculades al programa Aula Mentor.

L’horari de l’Aula Mentor del Citilab és el següent:

  • dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 18 hores
  • dimecres, de 12 a 14 hores i de 16 a 18 hores

En aquesta Aula Mentor cornellanenca, que es troba a la zona del coworking de la planta baixa del Citilab i està degudament senyalitzada, la ciutadania disposa de taules, cadires i ordinadors amb connexió a internet per a connectar-se a la plataforma i seguir els seus cursos.

En l’horari establert, l’administrador d’Aula Mentor al Citilab atendrà les persones assistents que necessitin suport tècnic durant el procés de matriculació, a l’hora de navegar per la plataforma i en el moment d’avaluació en les proves finals. 

Totes les persones interessades poden enviar els seus dubtes escrivint un correu electrònic a cornelladellobregat@aulamentor.es


El Programa Aula Mentor està impulsat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD) en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aula Mentor - Logo Ministerio de Educación y Formación Profesional
Aula Mentor - Financiado por la Unión Europea (NextGenerationEU)
Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar