skip to Main Content
Citilab 3D En Miniatura

L’Opensurf i les aules d’estudi del Citilab tornaran a obrir les seves portes a partir de l’1 de setembre

Citilab tanca les portes al públic des del dissabte 29 de juliol fins al dijous 31 d’agost de 2023 (ambdós dies inclosos). Però, no patiu, Citilabers, el divendres 1 de setembre es reprendrà el servei amb normalitat! 

A la tornada de vacances d’estiu, totes les persones que tenen el carnet de Citilaber podran accedir-hi seguint el procediment habitual: efectuant la reserva de cita prèvia a través de l’aplicació ‘Mi Club Online’ i assistint al centre amb el carnet virtual o presencial.

Treball col·laboratiu de dia i silenci de nit

Per evitar confusions a l’hora de fer ús de l’espai, és important recordar que el servei canvia en funció de si és de dia o de nit. 

De 8 a 20 hores, l’Opensurf és un espai viu on hi conviuen activitats i s’hi pot treballar col·laborativament, sense garantir silenci absolut. En canvi, a partir de les 20 hores i fins les 8 hores del dia següent, l’aula d’estudi ofereix un clima de concentració i cal mantenir silenci.

 

Molt bon estiu a totes i tots!


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar