skip to Main Content
Jornada Innovalors 2023

Citilab acull la primera jornada Innovalors: ‘Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia’, organitzada per l’ACFEBC

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú han signat un conveni de patrocini

Aquest dijous 15 de juny, de 9:30 a 12:45 hores, se celebra la primera jornada #Innovalors, una trobada que té l’objectiu de posar el focus en els reptes que té la indústria catalana per fer front a les noves exigències de sostenibilitat mediambiental i social del mercat en un context cada vegada més tecnològic.

‘Innovació per a la sostenibilitat en la indústria. Startups transformant l’economia’ és el nom de la jornada, que està organitzada per l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú, entitat amb qui el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ha signat un acord de patrocini.

Innovalors 2023

La jornada #Innovalors: inscripcions obertes!

‘Per què la innovació ens fa feliços?’ és la ponència magistral que iniciarà la jornada, just després de la inauguració institucional. Aquesta conferència serà a càrrec d’Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia i autora del llibre ‘Antes muerta que analógica’, que, entre altres qüestions, introduirà el concepte de «persona sinergent».

Seguidament es donarà pas a la taula rodona ‘Cap a una indústria catalana sostenible. Reptes i oportunitats’, que comptarà amb les reflexions i les intervencions de Francesc Picanyol, gerent de Majoral, Sergi Illa, cofundador i director de Fotovol, Andreu Carreras, membre electe del comitè de direcció estratègica de Basetis, Xavier Gil, director d’innovació de Sertram S.A., i Montse Junyent, consultora EBC i representant de l’ACFEBC.

A partir de les 12:30 hores, s’oferiran les conclusions de la jornada i es lliuraran els primers guardons Innovalor a empreses que desenvolupen bones pràctiques.

Totes les persones interessades en assistir a la jornada d’aquest dijous només han d’emplenar el formulari i venir al Citilab: Plaça Can Suris, s/n. Cornellà de Llobregat. Feu clic aquí:

L’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú

L’ACFEBC, entitat amb qui Citilab ha signat el conveni de patrocini, té com a finalitat principal la promoció de l’Economia del Bé Comú (EBC) a Catalunya. Això implica, entre altres coses, promoure el coneixement, perfeccionament, aplicació, difusió i foment dels valors del model d’Economia del Bé Comú a través de la creació d’acords de col·laboració amb empreses i organitzacions per a què aquestes interioritzin aquests valors en la seva cultura i els apliquin en el seu funcionament per aconseguir un major benestar per a totes les persones (treballadors, clients, col·laboradors i entorn en general).


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar