skip to Main Content
Sessions De Transformació Digital Per A Negocis Locals 2023

Empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat, apreneu a optimitzar les fitxes d’empresa de Google per augmentar la visibilitat dels vostres negocis

Encara us podeu inscriure a l’última sessió formativa en matèria de transformació digital que s’impartirà el proper 23 de maig al Citilab

Arriba l’última sessió de formació dirigida a empresàries i empresaris de negocis de Cornellà de Llobregat. La sessió ‘Optimitza la fitxa d’empresa de Google’ és l’última formació prevista en la capacitació anual del Citilab, que va començar al mes de gener d’enguany amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital i tecnològica de negocis de la ciutat

Així doncs, el proper dimarts 23 de maig, de 15 a 17 hores, s’impartirà aquesta darrera sessió formativa que, en aquest cas, capacitarà les persones participants en la creació i optimització de les fitxes d’empresa de Google dels seus negocis amb la finalitat de fer créixer la seva visibilitat a internet. 

Igual que la resta de tallers celebrats fins ara, la sessió tindrà un format híbrid, això vol dir que la formació s’impartirà de manera presencial i en línia. Així, totes les persones participants podran escollir si hi volen assistir presencialment o connectar-se a la sessió a través d’una plataforma de videoconferència. 

La sessió és gratuïta per a les persones participants i l’horari (de 15 a 17 hores) està pensat per a facilitar l’assistència de les persones empresàries, buscant no condicionar l’horari comercial de molts negocis.


Aquests tallers d’acompanyament a empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat per a la transformació digital i tecnològica dels seus negocis estan emmarcats en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar