skip to Main Content

El Ministeri de Cultura i Citilab presenten la Guia ‘Aprender en la biblioteca’ a la VI Jornada de Laboratorios Bibliotecarios

Ja es pot consultar el relat col·lectiu que tracta sobre la dimensió educativa de les biblioteques, un recurs sorgit de la trobada celebrada l’any passat a Cornellà de Llobregat

La Direcció General del Llibre, del Còmic i de la Lectura del Ministeri de Cultura i el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat han presentat la Guia ‘Aprender en la biblioteca’ en la darrera Jornada de Laboratorios Bibliotecarios celebrada a Las Naves de València, que s’ha centrat en parlar sobre participació a les biblioteques des del punt de vista de la sostenibilitat i el compromís. 

La Guia: ‘Aprender en la biblioteca’

‘Aprender en la biblioteca’ és un document obert a tota la ciutadania que reflexiona sobre el paper que tenen les biblioteques en l’ecosistema educatiu. Aquesta guia és un relat col·lectiu cocreat per diversos agents referents en el món de les biblioteques, l’àmbit de l’educació i l’ecosistema de la innovació ciutadana que van participar en la V Jornada de Laboratorios Bibliotecarios fa poc més d’un any al Citilab.

El contingut de la guia, sobre l’aprenentatge a la biblioteca i la dimensió educativa d’aquests espais municipals, es vertebra en cinc capítols temàtics clau: ‘Aprender en la biblioteca haciendo’, ‘Aprender en la biblioteca investigando’, ‘Aprender en la biblioteca jugando’, ‘Aprender en la biblioteca con las TIC’ i, finalment, ‘Aprender en la biblioteca leyendo’.

Citilab ja ha inclòs aquest recurs en la web de Coneixements i totes les persones interessades poden consultar-lo lliurement:

Captura de Pantalla 2023-05-11 a las 12.23.21

Aquesta iniciativa està impulsada conjuntament amb el Ministeri de Cultura i Esport del govern central i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar