skip to Main Content
Aula Mentor

Citilab obre un espai Aula Mentor destinat a la formació en línia en el marc del programa del Ministeri d’Educació i Formació Professional

El programa Aula Mentor ofereix formació en línia per a millorar les competències personals i professionals de persones adultes

Citilab s’incorpora a la xarxa d’Aules Mentor, de manera que obre i posa al servei de la ciutadania un nou espai dins de les instal·lacions del propi laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat equipat i preparat per a què en facin ús totes les persones que cursin alguna de les formacions en línia que ofereix el programa, que promou el Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD).

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat s’adhereix a aquesta iniciativa, que s’emmarca en el ‘Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia’, tot compartint l’objectiu de millorar les competències personals i professionals de les persones que optin per aquesta modalitat d’ensenyament.

Aula Mentor: formació en línia, flexible i tutoritzada que inclou més de 120 cursos per a persones adultes que vulguin reconèixer competències professionals

L’Aula Mentor és un sistema formació en línia que té com a objectiu millorar la qualificació de les persones adultes, ampliar la seva cultura i promoure el desenvolupament de les seves capacitats i competències.

Els cursos del Programa Aula Mentor, que estan referenciats al Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals, estan dirigits a persones majors de 18 anys, que independentment de la seva titulació o nivell d’estudis, vulguin certificar la seva experiència en sectors professionals molt diversos.

Hi ha una gran varietat d’itineraris formatius i de famílies professionals ben diverses: Administració i Gestió, Agrària, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica, Hosteleria i Turisme, Imatge Personal, Imatge i So, Instal·lacions i Manteniment, Indústries Alimentàries, Informàtica i Comunicacions, Seguretat i Medi Ambient, Serveis Socioculturals i a la comunitat, Tèxtil, Confecció i Pell, Vidre i Ceràmica i, finalment, Idiomes. El programa formatiu complet es pot consultar fent clic aquí.

Així doncs, Aula Mentor esdevé una alternativa en matèria de formació per a la població adulta que no té l’oportunitat d’assistir a cursos presencials i que el seu ritme d’aprenentatge i/o dedicació requereix de flexibilitat completa.

L’Aula Mentor de Cornellà de Llobregat: espai i horari

L’Aula Mentor també és, a més d’una formació en línia, un espai físic que, a partir d’ara, està disponible al Citilab. Això vol dir que el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat disposa d’un espai que està a reservat, en un horari establert concret, per a totes les persones matriculades al programa Aula Mentor. L’horari de l’Aula Mentor del Citilab és:

  • dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 18 hores
  • dimecres, de 12 a 14 hores i de 16 a 18 hores

En aquesta Aula Mentor cornellanenca, que es troba a la zona del coworking de la planta baixa del Citilab i està degudament senyalitzada, la ciutadania disposarà de taules, cadires i ordinadors amb connexió a internet per a connectar-se a la plataforma i seguir els seus cursos.

En l’horari establert, l’administrador d’Aula Mentor al Citilab atendrà les persones assistents que necessitin suport tècnic durant el procés de matriculació, a l’hora de navegar per la plataforma i en el moment d’avaluació en les proves finals. 

Totes les persones interessades poden enviar els seus dubtes escrivint un correu electrònic a cornelladellobregat@aulamentor.es


El Programa Aula Mentor està impulsat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD) en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aula Mentor - Logo Ministerio de Educación y Formación Profesional
Aula Mentor - Financiado por la Unión Europea (NextGenerationEU)
Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar