skip to Main Content
Tecnoestiu 2023

Aquest estiu, al Citilab, aprèn a fer servir la tecnologia per camuflar-te com ho fan els animals a la naturalesa!

Al Tecnoestiu 2023, dissenyem i programem un accessori tecnològic que, a través de sensors i llums LED, permetrà que ens mimetitzem amb l’entorn

Com cada any, quan s’acaba el curs escolar i arriba la calor, torna el Tecnoestiu del Citilab, l’activitat tecnològica del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat.

Aquest taller del Citilab es dirigeix a casals d’estiu, esplais i famílies o grups de particulars que vulguin gaudir d’un matí d’aprenentatge tecnològic, creativitat, treball col·laboratiu i diversió!

Crea unes ulleres, un collaret, una polsera o un anell tecnològic que et permetin camuflar-te amb l’entorn igual que ho fan els animals a la natura 

Alguna vegada heu sentit a parlar de la biomimètica? O us heu preguntat mai per què els animals es camuflen i com ho fan? I com és possible que només ho puguin fer alguns éssers vius?

Com que les persones no ens podem camuflar com ho fan els animals de manera natural, en el Tecnoestiu d’enguany parlarem sobre biomimètica i dissenyarem un accessori que ens podrem posar i que programarem perquè tingui l’habilitat de camuflatge i es mimetitzi amb l’entorn. 

Cada participant podrà escollir si vol dur unes ulleres, un collaret, una polsera o un anell que tindrà llums LED i sensors que permetran que l’accessori canviï de color en funció de la tonalitat de l’entorn. Per fer possible aquest camuflatge, nenes i nens programaran els accessoris amb els entorns de programació visual per blocs MicroBlocks i Snap! a través de la placa ED1 del Citilab

A l’acabar, com cada any, nenes i nens pujaran al plató de televisió del Citilab per explicar l’experiència viscuda al taller i seguir experimentant tècniques de camuflatge, però en aquesta ocasió des del món audiovisual!

Inscripcions obertes per a participar al Tecnoestiu 2023: dates, horari i preu

El taller té una durada de 3 hores, de manera que cal que escolliu un sol dia, un matí de dilluns a divendres entre el 26 de juny i el 17 de juliol de 2023. L’activitat es desenvoluparà de manera presencial al Citilab durant el matí que escolliu, de 10 a 13 hores.

El Tecnoestiu està obert a famílies i grups de particulars. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 8 anys caldrà que nenes i nens vagin acompanyats. A partir dels 9 anys, l’activitat es pot seguir de manera autònoma.

El preu és de 6 euros per participant

Per a formular la inscripció, cal que envieu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que voleu assistir al Tecnoestiu. Rebreu una resposta amb les indicacions per a completar la inscripció.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar