skip to Main Content
Estada Faberllull Olot 2022

Citilab participa a la VI estada temàtica sobre programació i robòtica educatives a Faberllull Olot i a la RobolotCon23

El laboratori ciutadà de Cornellà col·laborarà amb docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar experiències d’aprenentatge creatives

Del 4 a l’11 de maig se celebra la sisena estada temàtica sobre programació i robòtica educatives a la residència Faberllull d’Olot, que un any més compta amb la participació de l’equip del Citilab.

L’objectiu d’aquesta estada intensiva a Faberllull és codissenyar experiències educatives i creatives a través de la programació i la robòtica basades en projectes STEAM i Maker. 

VI estada sobre programació i robòtica educatives a Faberllull Olot

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat compartirà, al llarg d’aquests dies, el seu coneixement i la seva expertesa amb altres professionals d’abast internacional: tant amb els equips de desenvolupadors d’entorns de programació com Snap!, MicroBlocks, ArduinoBlocks i Snap4Arduino, com amb persones referents de l’àmbit educatiu i la innovació educativa: Cesire (Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya), RobolotTeam, FabLabBCN, GranaBot, CantabRobots, AlcouiBot, IMERIR, CSIC, STEAMakers, EducaCont…

La residència Faberllull d’Olot és un espai professional en el qual, professionals de disciplines molt diverses, participen en estades de diversos dies per treballar en els seus projectes. Faberllull està gestionada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot, però no és l’única residència existent. De fet, forma part d’una xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats amb diverses seus a Olot (Catalunya), a La Massana (Andorra) i a Palma (Mallorca, Illes Balears). 

RobolotCon 2023

Després de l’estada, Citilab participarà, un any més també, a la RobolotCon 2023, la jornada d’innovació en programació i robòtica educatives de la comarca de La Garrotxa (Girona).

En aquesta trobada, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat compartirà l’experiència viscuda amb ‘Dona llum a les dones’, l’activitat de programació i creativitat amb perspectiva de gènere impulsada pel Citilab l’any passat en la qual es van reunir 45 noies dels 6 instituts públics de la ciutat del Baix Llobregat (Barcelona) per crear escultures tecnològiques i artístiques que commemoren la figura de la dona o dones rellevants de la nostra història.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar