skip to Main Content
Jornada De Recerca De Ciutat 2022

Una vintena de treballs de recerca, els millors de Cornellà, i quatre centenars d’estudiants de batxillerat a la propera Jornada de Recerca de Ciutat 2023

La Jornada de Recerca de Ciutat visibilitza els millors projectes d’investigació de Cornellà i permet l’intercanvi de coneixement entre joves estudiants

El proper 20 d’abril se celebra la Jornada de Recerca de Ciutat al Citilab. Un any més, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat impulsa aquesta trobada, comptant amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V, amb una doble finalitat: donar visibilitat als millors treballs de recerca de Cornellà d’aquest curs i, a la vegada, oferir referents i inspiració als estudiants que actualment cursen primer de batxillerat i que tot just inicien els seus projectes d’investigació.

Les instal·lacions del Citilab s’omplen, al llarg de tot un matí, de coneixement nou generat per estudiants de la ciutat, d’il·lusió i nervis per part de les autores i els autors de les investigacions destacades i també de curiositat i interès per part de l’alumnat que assisteix com a públic de les exposicions orals.

Aquesta jornada s’emmarca en el projecte RIEC del Citilab, sobre Recerca i Innovació Educatives.

24 ponents que exposen els seus treballs de recerca i 400 estudiants oients

La Jornada de Recerca de Ciutat preveu l’assistència de tot l’alumnat de primer de batxillerat dels cinc instituts públics de la ciutat, al voltant de 400 estudiants dividits en dos torns horaris diferents. Les i els 24 estudiants que presenten els seus treballs de recerca els exposen quatre vegades en total, dues vegades en cada torn d’assistència. Així doncs, el públic té l’oportunitat d’assistir a l’exposició de dos treballs de recerca diferents escollits prèviament en funció de l’interès.

De 9 a 11 hores, l’alumnat de primer de batxillerat de l’Institut Joan Miró, de l’Institut Miquel Martí i Pol i de l’Institut Esteve Terradas i Illa assistirà a les exposicions del primer torn horari de la jornada. Seguidament, de 12 a 14 hores, el públic del segon torn seran els i les estudiants de l’Institut Francesc Macià i de l’Institut Maria Aurèlia Capmany.

 

Els millors treballs de recerca, també a les xarxes socials! 

Citilab està publicant, des de la setmana passada i fins el dia de la celebració de la Jornada de Recerca de Ciutat 2023, els vídeos de presentació dels millors treballs de recerca de Cornellà d’enguany al compte de Twitter (@citilab).

Totes les persones interessades poden conèixer les autores i els autors de les investigacions més destacades de la ciutat d’aquest curs i descobrir sobre quins temes han fet recerca a través d’un nou fil de Twitter amb el hashtag #CornellàRecerca.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar