skip to Main Content
Sessions De Transformació Digital Per A Negocis Locals 2023

Empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat, apreneu a optimitzar la fitxa d’empresa de Google, al Citilab

L’última sessió formativa sobre Google My Business és el 23 de maig

Citilab ha posat en marxa aquest 2023 una sèrie de sessions formatives en matèria de digitalització dirigides a empresaris i empresàries de Cornellà de Llobregat. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que està emmarcada en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), és impulsar la transformació digital dels negocis locals, tot oferint coneixements professionalitzadors sobre noves tecnologies i món digital.

Una quinzena d’empresàries i empresaris de la ciutat ja ha participat en tres de les quatre sessions previstes, que s’han ofert en format híbrid (presencial i en línia) per a facilitar la participació de totes les persones interessades. En aquestes sessions, les empresàries i empresaris locals han après a fer servir eines i plataformes útils per augmentar la visibilitat dels seus negocis a Internet i fer créixer les vendes.

Segons els qüestionaris de satisfacció facilitats a les persones participants, el 100% de les persones empresàries valoren amb la puntuació màxima la formació, els continguts treballats i la formadora.

Encara esteu a temps de participar en l’última sessió formativa: el 23 de maig!

La darrera formació prevista per a empresaris i empresàries serà al mes de maig i capacitarà totes les persones participants per a què puguin aprendre a optimitzar la fitxa d’empresa de Google My Business. S’analitzaran les diferents fitxes d’empresa en una sessió participativa i focalitzada a l’optimització de la fitxa empresarial.

  • Data: Dimarts 23 de maig de 2023
  • Horari: 15 a 17 hores
  • Format: Híbrid (presencial i virtual)

Aquests tallers d’acompanyament a empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat per a la transformació digital i tecnològica dels seus negocis estan emmarcats en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar