skip to Main Content
Jam De Treballs De Recerca 2023 A L'Alt Urgell

Més de 130 estudiants de batxillerat de La Seu d’Urgell dissenyen els seus treballs de recerca amb el suport del Citilab

El format de la Jam de Treballs de Recerca, dissenyat a Cornellà, surt de la ciutat i arriba a la comarca de l’Alt Urgell (Lleida)

L’Institut Joan Brudieu de La Seu d’Urgell ha viscut per primera vegada l’experiència #JamTR. Els 135 estudiants de primer de batxillerat del centre han participat en les Jams de Treballs de Recerca, les jornades dissenyades i dinamitzades pel Citilab, de manera que han embastat els seus projectes d’investigació tot implicant-se en dinàmiques innovadores i metodologies col·laboratives pròpies dels laboratoris ciutadans.

Després de cinc anys celebrant aquestes jornades a Cornellà de Llobregat, i fent que l’alumnat de tots els instituts públics de la ciutat dissenyi els seus treballs de recerca comptant amb la metodologia del Citilab, les Jams de Treballs de Recerca segueixen arribant a altres centres educatius catalans.

Tot i que l’any 2021 l’ensenyament de la metodologia de desenvolupament dels treballs de recerca del Citilab ja es va traslladar a la ciutat de Barcelona, l’Institut Joan Brudieu ha sigut el primer centre educatiu lleidatà en viure una Jam de Treballs de Recerca. Les noies i els nois de l’Alt Urgell han explicat la seva experiència en un vídeo que ha enregistrat i produït el mateix institut:

Abans d’ensenyar l’alumnat, s’ha format el professorat

Setmanes abans de celebrar la Jam de Treballs de Recerca, Citilab va dur a terme una formació virtual amb el Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Urgell

25 docents de l’Institut Joan Brudieu s’han capacitat en recerca i innovació, coneixent estratègies i metodologies útils per tutoritzar i acompanyar l’alumnat durant el desenvolupament dels treballs de recerca. 

Després de rebre la formació, la coordinació pedagògica de batxillerat, professores i professors del centre s’han implicat activament en la Jam de Treballs de Recerca, mentoritzant les jornades amb el Citilab.

Formació CRP Alt Urgell 2023

Podeu consultar tots els vídeos relacionats amb les Jams de Treballs de Recerca de Cornellà de Llobregat consultant aquesta llista de reproducció del canal de YouTube del Citilab.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar