skip to Main Content
Snap!Con23 (Snap Conference 2023 Logo)

Ja està obert el termini per enviar les vostres propostes de ponències, tallers i col·loquis per oferir a la Snap! Conference 2023

La trobada internacional de programació i informàtica se celebrarà del 19 al 21 de juliol al Citilab de Cornellà de Llobregat

El termini de presentació de propostes per participar activament a la cinquena edició de la Snap! Conference 2023 ja està obert. Teniu temps fins el diumenge 30 d’abril de 2023 per emplenar el formulari i compartir les vostres iniciatives.

Tal com vam avançar el passat mes de febrer, la Snap!Con d’enguany se celebrarà al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i reunirà educadores i educadors, investigadores i investigadors, creadores i creadors i, en definitiva, entusiastes del llenguatge de programació visual Snap! i del món de la programació i la informàtica en general que, a més, hi assistiran des de diversos punts del planeta.

Voleu compartir una iniciativa o experiència amb la comunitat internacional?

Hi ha un gran ventall de propostes que es poden presentar a la jornada, l’única característica comuna és que les presentacions i el seu contingut s’han d’oferir en llengua anglesa. A continuació es detallen els tipus d’iniciatives que es poden oferir:

  • Birds of a Feather: Col·loquis informals autoorganitzats en els quals tothom està convidat a participar i a intervenir-hi, tot parlant d’un tema que desperta un interès comú. Durada: 30 minuts.
  • Panels: Taules rodones en les quals hi intervenen ponents. Durada: 1 hora.
  • Workshops: Tallers pràctics. Durada: 30 minuts.
  • Lightning Talks: Xerrades llampec. Durada: 5 minuts.
  • Talks: Xerrades. Durada: 20 minuts.

Per a formalitzar la presentació de les vostres propostes, feu clic a continuació i ompliu el formulari:

La jornada tindrà un format híbrid: s’hi podrà assistir presencialment, però també es podrà seguir per streaming. Un cop tancat el termini de presentació de propostes, s’obrirà el període d’inscripcions per assistir-hi de públic. 

Totes les novetats sobre la jornada s’actualitzaran a la pàgina web de la Snap!Con i des del Citilab també es publicarà la informació per a la comunitat catalana.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar