skip to Main Content
Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2023 - #JPRE23

Ja heu presentat les vostres propostes de ponències, tallers i/o projectes per a participar a la quinzena edició de la Jornada Programa?

Teniu temps fins el 16 d’abril per a omplir el formulari i presentar les vostres experiències

Com ja vam avançar el passat mes de gener, la XV Jornada de Programació i Robòtica Educatives se celebrarà el dissabte 20 de maig de 2023 al Citilab, però, com sempre, aquesta trobada només la feu possible i enriquidora vosaltres!

Docents, alumnat, escoles, professionals i persones interessades en la programació i la robòtica: envieu les vostres propostes per a compartir-les amb la comunitat educativa de Catalunya! 

Es pot tractar d’una ponència en la qual expliqueu una activitat didàctica aplicada a l’aula, un projecte educatiu que vulgueu exposar presecialment a la fira o un taller que voleu dinamitzar en viu per a què altres persones aprenguin i s’inspirin. Els requisits més concrets els detallem a continuació:

  • Cada ponència ha de basar-se en una experiència educativa individual o col·lectiva i la durada d’aquesta ha de ser de 15 minuts en total (10 minuts de ponència + 5 minuts de preguntes). Les ponències es duran a terme en horari de matí.
  • Els tallers de formació impliquen la participació activa de les persones participants i tenen una durada de 90 minuts. Es contempla la participació d’un grup reduït de participants per a cada taller i es poden plantejar activitat que requereixin la utilització de materials o maquinari. Els tallers es faran durant la tarda, en la darrera franja de la jornada.
  • A la fira de projectes o treballs fets per l’alumnat es poden presentar aplicacions, ginys físics programats, activitats, etc. Tots els projectes s’exposaran en un espai conjunt al Citilab. 

Per a presentar les vostres propostes cal que empleneu el següent formulari abans del 16 d’abril de 2023 a les 00h. Si voleu participar en més d’una modalitat, cal que ompliu el formulari tantes vegades com propostes vulgueu fer.

Per a més informació, podeu anar consultar la informació actualitzada que s’ofereix a la pàgina de la jornada. Més endavant s’obrirà el procés d’inscripció per a assistir a la #JPRE23.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar