skip to Main Content
Sessions De Transformació Digital Per A Negocis Locals 2023

Empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat, formeu-vos al Citilab per a digitalitzar els vostres negocis

Apreneu a potenciar la vostra creativitat digital en les dues sessions formatives dels propers 28 i 29 de març

Des de l’inici del 2023 Citilab ha posat en marxa noves sessions formatives que tenen l’objectiu de formar empresaris i empresàries de Cornellà de Llobregat en matèria de digitalització i coneixements professionalitzadors per a què els seus negocis puguin avançar cap a la transformació digital i tecnològica.

Així doncs, totes les persones que tinguin un negoci a la ciutat i que no estiguin familiaritzades amb l’entorn digital poden assistir a aquestes sessions per a aprendre a aprofitar els recursos del món digital i aplicar-los al context empresarial, conèixer estratègies per a fomentar la visibilitat del seu negoci i assolir nous coneixements per a fer servir eines i plataformes útils per a fer créixer les vendes.

Els tallers tenen un format híbrid, això vol dir que s’imparteixen presencialment al Citilab, però que també s’ofereixen en línia i que, per tant, s’hi pot assistir connectant-se a través d’una plataforma de videoconferència. A més, les sessions són gratuïtes per a les persones participants i l’horari d’aquestes està pensat per a facilitar l’assistència de les persones empresàries (de 15 a 17 hores).

Desplegueu cada secció per a consultar les dues formacions a les què encara us podeu inscriure: 

Aquestes dues sessions tenen l’objectiu de potenciar la creativitat en les pràctiques empresarials i en l’entorn digital. Per això, es tractaran exemples reals de les mateixes persones participants i es proporcionaran idees, continguts i recursos per fer créixer les vendes dels negocis

  • Data: Dimarts 28 i dimecres 29 de març de 2023
  • Horari: 15 a 17 hores
  • Format: Híbrid (presencial i virtual)

L’última formació prevista per a empresaris i empresàries serà al mes de maig i capacitarà totes les persones participants per a què puguin aprendre a optimitzar la fitxa d’empresa de Google My Business. S’analitzaran les diferents fitxes d’empresa en una sessió participativa i focalitzada a l’optimització de la fitxa empresarial.

  • Data: Dimarts 23 de maig de 2023
  • Horari: 15 a 17 hores
  • Format: Híbrid (presencial i virtual)

Una quinzena de persones empresàries ja s’han format en matèria de digitalització

Durant els mesos de gener i febrer d’aquest 2023 ja s’han impartit dues formacions que han comptat amb la participació d’una quinzena d’empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat. En aquestes sessions, s’ha treballat el disseny de recursos i d’imatge de marca (fent servir Canva) i la creació de vídeos curts per a xarxes socials (com els Reels d’Instagram i els vídeos de TikTok).

Segons els qüestionaris de satisfacció facilitats a les persones participants, el 100% de les persones empresàries valoren amb la puntuació màxima la formació, els continguts treballats i la formadora.


Aquests tallers d’acompanyament a empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat per a la transformació digital i tecnològica dels seus negocis estan emmarcats en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar