skip to Main Content
Snap!Con23 (Snap Conference 2023 Logo)

El laboratori ciutadà de Cornellà acollirà la Snap!Con 2023, la trobada internacional sobre programació visual i informàtica

La jornada tindrà un format híbrid: se celebrarà del 19 al 21 de juliol al Citilab, però també s’emetrà en streaming

Citilab serà la seu de la cinquena edició de la Snap! Conference, la jornada internacional que anualment reuneix educadores i educadors, investigadores i investigadors, creadores i creadors i, en definitiva, entusiastes del llenguatge de programació visual Snap! i del món de la programació i la informàtica en general.

En aquesta trobada, que està impulsada per la comunitat de Snap! (els seus creadors i desenvolupadors) i que es va celebrar per primera vegada l’any 2019 a Alemanya, persones d’arreu del món poden compartir idees, experiències i ginys que tenen a veure amb el món de la informàtica i la programació, des de projectes educatius fins a iniciatives artístiques i digitals. 

Entre totes les presentacions, la Snap!Con23 comptarà amb la participació i la intervenció de les persones expertes més destacades del món de Snap!.

De Heidelberg (Alemanya) i Berkeley (Estats Units) a Cornellà de Llobregat

10 anys després de la celebració de la Scratch Conference al Citilab, la jornada internacional centrada en el conegut llenguatge de programació visual que l’any 2013 ja va tenir lloc a Cornellà de Llobregat, enguany la ciutat catalana torna a rebre la comunitat internacional interessada en la programació i el món de la informàtica. 

Scratch Conference 2013

La jornada d’aquest any recupera la presencialitat després que, a partir del 2020, les edicions de la Snap! Conference van ser íntegrament virtuals.

Properament s’obrirà el formulari de presentació de propostes per a poder participar en la jornada.

Totes les novetats sobre la jornada s’actualitzaran a la pàgina web de la Snap!Con. La comunitat catalana també podrà trobar informació d’interès a la web del Citilab. 


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar