skip to Main Content
Presentació ED1 A CRP 2023

10 Centres de Recursos Pedagògics de la província de Barcelona s’interessen per la placa ED1 i el kit de robòtica del Citilab

Professionals de 10 Centres de Recursos Pedagògics (CRP) que representen més d’una quinzena de municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i també de les comarques de l’Alt Penedès i el Baix Penedès han assistit a la presentació de la placa electrònica ED1 i el kit de robòtica ED1, recursos educatius dissenyats pel laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat.

Els CRP, que són els equips de dinamització i assessorament de professionals i centres educatius dels territoris catalans per a la millora i transformació educativa, no només han rebut informació detallada de la placa i el kit de robòtica del Citilab, sinó que també han pogut manipular l’ED1 i tots els elements del paquet educatiu cornellanenc i conèixer diverses activitats didàctiques que fomenten l’aprenentatge de la programació i la robòtica i que han estat aplicades a l’aula al llarg dels últims anys.

Presentació ED1 A CRP 2023
Presentació ED1 A CRP 2023
Presentació ED1 A CRP 2023
Presentació ED1 A CRP 2023

La placa ED1 i el kit de robòtica del Citilab

L’ED1 és placa microcontroladora desenvolupada des del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat que permet treballar la programació, l’electrònica creativa i la robòtica a través de projectes didàctics a Educació Infantil, Primària i Secundària.

D’altra banda, el kit de robòtica Citilab ED1 facilita l’experimentació de les disciplines STEAM a l’aula i el desenvolupament d’activitats interdisciplinars que combinen l’aprenentatge de continguts curriculars, programació i robòtica de forma motivadora i innovadora. Amb el kit, l’alumnat pot construir el robot Fantàstic, un gran aliat per a l’aprenentatge de nenes i nens.

Aquests recursos educatius desenvolupats pel Citilab impulsen que les nenes i els nens assoleixin les habilitats del segle XXI, potenciant la creativitat, el pensament analític i la innovació.

Placa ED1 Del Citilab 2023
Placa ED1 Del Citilab 2023
Kit De Robòtica ED1 Del Citilab

Després d’aquesta implicació pràctica, els Centres de Recursos Pedagògics de Sant Adrià del Besòs, l’Alt Penedès, el Baix Penedès, Badalona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí), l’Hospitalet, Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramanet i Sant Vicenç dels Horts (que també inclou els municipis de Cervelló, La Palma de Cervelló, Pallejà, Torrelles de Llobregat i Vallirana) s’han endut exemplars del kit de robòtica (que inclou la placa ED1) amb la voluntat que totes les escoles a les quals donen servei puguin tenir-hi accés i conèixer el seu funcionament i potencial.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar