skip to Main Content
Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2023 - #JPRE23

La quinzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives se celebrarà el 20 de maig al Citilab

STEAM i gènere és el lema d’aquesta nova Jornada Programa

Dissabte 20 de maig de 2023 és la data escollida per celebrar la XV edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, la trobada anual dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educatives. La jornada tindrà un format presencial i se celebrarà al Citilab, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, en horari de matí i tarda.

El lema de la Jornada Programa d’enguany és STEAM i gènere, un tema que es tractarà en profunditat en la taula rodona, en la qual s’abordaran qüestions com les estratègies i programes de política educativa que es duen a terme per empoderar nenes i noies en el sector tecnològic, la formació de professorat en matèria STEAM amb perspectiva de gènere o el paper de les famílies com a principals agents de socialització del gènere.

Participeu a la #JPRE23 oferint una ponència, un taller o exposant un treball a la fira de projectes!

Si voleu compartir una experiència educativa enriquidora, podeu participar a la Jornada Programa fent una ponència en la qual expliqueu l’activitat, dinamitzant un taller formatiu o exposant un treball a la fira de projectes. 

  • Cada ponència ha de basar-se en una experiència educativa individual o col·lectiva i la durada d’aquesta ha de ser de 15 minuts en total (10 minuts de ponència + 5 minuts de preguntes). Les ponències es duran a terme en horari de matí.
  • Els tallers de formació impliquen la participació activa de les persones participants i tenen una durada de 90 minuts. Es contempla la participació d’un grup reduït de participants per a cada taller i es poden plantejar activitat que requereixin la utilització de materials o maquinari. Els tallers es faran durant la tarda, en la darrera franja de la jornada.
  • A la fira de projectes o treballs fets per l’alumnat es poden presentar aplicacions, ginys físics programats, activitats, etc. Tots els projectes s’exposaran en un espai conjunt al Citilab. 

Per a presentar les vostres propostes cal que empleneu el següent formulari abans del 16 d’abril de 2023 a les 00h. Si voleu participar en més d’una modalitat, cal que ompliu el formulari tantes vegades com propostes vulgueu fer.

Per a més informació, podeu anar consultar la informació actualitzada que s’ofereix a la pàgina de la jornada. Més endavant s’obrirà el procés d’inscripció per a assistir a la #JPRE23.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar