skip to Main Content
Robòtica I Electrònica Creativa Amb MicroBlocks

Aprèn programació, robòtica, electrònica i cultura maker al Citilab: inscripcions obertes!

Les formacions especialitzades del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat són per a tots els públics

T’agradaria aprendre a programar aplicacions mòbils? T’interessa el món de la robòtica i l’electrònica creativa? O potser voldries idear i construir projectes tecnològics tot comprenent la cultura maker? Si tens més de 12 anys, molt d’interès per aquests àmbits i/o coneixements previs de programació per blocs, inscriu-t’hi!

Aquest proper mes de febrer comencen les formacions sobre tendències tecnològiques i coneixements avançats de programació, robòtica i cultura maker al Citilab. Són tres cursos diferents que tenen una durada de quatre mesos aproximadament, fent una sessió a la setmana. Descobreix les característiques i els requisits de cadascun: 

Formació presencial per aprendre a programar d’una forma gràfica i intuïtiva dispositius electrònics i robots fent servir MicroBlocks, un entorn de programació lliure i innovador desenvolupat amb el suport del Citilab.

 • Data d’inici (primera sessió): Dimarts 14 de febrer de 2023.
 • Dia: Cada dimarts.
 • Horari: 17:15 a 18:45 hores.
 • Format: Presencial.
 • Públic: General a partir de 12 anys. No importa l’edat que tinguis ni els coneixements previs, si tens competències digitals bàsiques i interès per la robòtica i l’electrònica creativa, aquest curs és per a tu!
 • Preu: 75 euros (preu total per persona).

Més informació

Formació presencial per donar a conèixer la metodologia maker i construir objectes quotidians a partir de recursos tecnològics i digitals. Les persones participants treballaran la idea FTM (Fes-ho Tu Mateix!), deixant de ser només consumidors per a ser creadors actius!

 • Data d’inici (primera sessió): Dimecres 15 de febrer de 2023.
 • Dia: Cada dimecres.
 • Horari: 17:15 a 18:45 hores.
 • Format: Presencial.
 • Públic: General a partir de 12 anys. Per a poder participar en aquesta formació, cal haver cursat la formació d’Iniciació a la programació amb Scratch o un curs equivalent per a garantir els coneixements previs en matèria de programació.
 • Preu: 75 euros (preu total per persona).

Més informació

Formació en línia per aprendre a crear aplicacions per a mòbils i tauletes amb el sistema operatiu Android.

 • Data d’inici (primera sessió): Dijous 16 de febrer de 2023.
 • Dia: Cada dijous.
 • Horari: 17:15 a 18:45 hores.
 • Format: Virtual.
 • Públic: General a partir de 12 anys. No importa l’edat que tinguis ni els coneixements previs en la matèria, si tens competències digitals bàsiques, fas ús de dispositius mòbils i t’interessa aprendre, aquest curs és per a tu!
 • Preu: 50 euros (preu total per persona).

Més informació

Inscripció

Per a inscriure’s a qualsevol de les formacions cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant la formació o les formacions a les quals es vol participar. 

D’altra banda, també és important tenir en compte que s’ofereixen descomptes en les activitats formatives del Citilab en els següents casos:

 • 50% de descompte per a adults a l’atur, jubilats o amb una discapacitat reconeguda de més del 33%.
 • 20% de descompte per a menors de famílies nombroses o monoparentals.
 • 50% de descompte per a menors amb tots els tutors a l’atur.

*Els descomptes per a menors són acumulables.

*Cal acreditar qualsevol d’aquestes condicions en el moment de la inscripció.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar