skip to Main Content
Sessions De Transformació Digital Per A Negocis Locals 2023

Empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat, aquest 2023 formeu-vos per a transformar digitalment els vostres negocis

El laboratori ciutadà de Cornellà ofereix nous tallers en matèria de digitalització per acompanyar empresàries i empresaris locals en aquesta conversió analògica-digital dels seus negocis

T’agradaria aprofitar els recursos del món digital per a brindar al teu negoci l’oportunitat de començar una nova etapa? Vols conèixer estratègies per a fomentar la visibilitat de la teva empresa en l’entorn digital? T’interessa assolir nous coneixements per a fer servir diverses eines i plataformes útils per a fer créixer les teves vendes?

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat impulsa noves sessions formatives que s’impartiran al llarg d’aquests 2023 i que tenen l’objectiu de capacitar totes les persones empresàries de la ciutat interessades en matèria de digitalització i coneixements professionalitzadors per a què els seus negocis puguin avançar cap a la transformació digital i tecnològica.

Aquests tallers han estat dissenyats per a dur a terme un acompanyament personalitzat que es desenvoluparà en grups reduïts de persones per a garantir l’assoliment de les competències i una atenció satisfactòria a totes les participants i a tots els participants. 

A banda d’aquestes sessions grupals, també es contemplen sessions de mentoria individualitzada per a brindar orientació i suport mentre les empresàries i els empresaris apliquen les competències adquirides per a avançar cap a la transformació digital dels seus negocis, tot tractant situacions concretes comptant amb coneixement expert.

Quatre noves sessions per a millorar les competències digitals i fer realitat la transformació tecnològica dels negocis de Cornellà

Les empresàries i els empresaris de la ciutat que vulguin fer efectiva aquesta conversió analògica-digital i guanyar visibilitat tenint presència a l’entorn digital, tenen l’oportunitat de participar en aquests sessions que s’impartiran de manera híbrida (és a dir, als quals s’hi podrà assistir presencialment o virtualment) i en un horari que procura facilitar la presència d’empresàries i empresaris.

Desplegueu cada secció per a consultar els detalls concrets de cada formació:

Sessió de capacitació d’un grup reduït de persones empresàries de Cornellà de Llobregat en la utilització de Canva per al seu negoci. Es facilitaran casos reals i exercicis pràctics per incorporar la imatge de marca durant el procés de disseny.

 • Data: Dimecres 18 i divendres 20 de gener de 2023
 • Horari: 15 a 17 hores
 • Format: Híbrid (presencial i virtual)

Actualització: aquest taller ja s’ha celebrat. Ara bé, la resta de tallers segueixen oberts i s’hi pot participar sense necessitat d’haver cursat aquest.

Sessió  de capacitació d’un grup reduït de persones empresàries de Cornellà de Llobregat en la creació de vídeos curts per xarxes socials (TikTok, Reels d’Instagram, històries d’Instagram…). Es compartiran experiències d’empreses que ja han incorporat aquest recurs digital com a eina tecnològica.

 • Data: Dilluns 27 i dimarts 28 de febrer de 2023
 • Horari: 15 a 17 hores
 • Format: Híbrid (presencial i virtual)

Actualització: aquest taller ja s’ha celebrat. Ara bé, la resta de tallers segueixen oberts i s’hi pot participar sense necessitat d’haver cursat aquest.

Sessió de capacitació d’un grup reduït de persones empresàries de Cornellà de Llobregat per a potenciar la creativitat en les pràctiques empresarials. Es tractaran exemples dels empresaris presents a la sessió grupal i es proporcionaran idees, continguts i recursos per fer créixer les vendes del negoci.

 • Data: Dimarts 28 i dimecres 29 de març de 2023
 • Horari: 15 a 17 hores
 • Format: Híbrid (presencial i virtual)

Actualització: aquest taller ja s’ha celebrat. Ara bé, la resta de tallers segueixen oberts i s’hi pot participar sense necessitat d’haver cursat aquest.

Sessió d’acompanyament grupal per analitzar i optimitzar les fitxes d’empresa dels mapes de Google (Google My Business). S’analitzaran les diferents fitxes d’empresa en una sessió participativa i focalitzada a l’optimització de la fitxa empresarial.

 • Data: Dimarts 23 de maig de 2023
 • Horari: 15 a 17 hores
 • Format: Híbrid (presencial i virtual)

Inscripció

Per a formular la inscripció i assistir a qualsevol dels tallers, cal emplenar el següent formulari, en el qual podeu concretar les sessions que us interessen:


Aquests nous tallers d’acompanyament a empresàries i empresaris de Cornellà de Llobregat per a la transformació digital i tecnològica dels seus negocis estan emmarcats en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar