skip to Main Content

El Consell Esportiu del Baix Llobregat i Citilab presenten el Pla Estratègic d’Esport i Activitat Física de la comarca

La presentació conclou un procés de codisseny de més de 2 anys que ha comptat amb prop de 100 persones i més de 60 institucions i entitats per elaborar un pla innovador que vol impulsar la transformació social des de l’àmbit esportiu

El Consell Esportiu del Baix Llobregat i Citilab, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, amb la col·laboració de Juanma Murua, consultor i referent nacional en matèria d’estratègia en política esportiva, han presentat el Pla Estratègic d’Esport i Activitat Física del Baix Llobregat al Molí d’Empresa, el Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Salvadors Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, ha inaugurat l’acte i ha explicat el pla, el canvi de model que representa i la trajectòria recorreguda per fer-lo realitat. Seguidament, Juanma Murua, que ha donat suport en l’elaboració del pla, ha destacat les línies estratègiques i els resultats més destacats del procés de codisseny. 

En el seu torn, Javier González, director gerent del Citilab, ha aportat el punt de vista del laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat, tot apropant el model d’innovació a les persones assistents en l’acte, que ha estat conduït per Empar Polo, cap de comunicació del Citilab.

L’ActivaLab

L’ActivaLab, que és el nom que rep el nou Pla Estratègic d’Esport i Activitat Física, és un pla innovador que té l’objectiu d’impulsar el potencial transformador de l’activitat física i l’esport al Baix Llobregat a través d’una comarca activa.

El procés de codisseny de l’ActivaLab, iniciat l’any 2019, ha sigut un procediment col·laboratiu que ha comptat amb la participació de prop de 100 persones i més de 60 institucions i entitats. La implicació del Citilab ha permès implementar metodologies de treball innovadores i encaixar la innovació social i l’activitat física amb la voluntat de configurar un ecosistema esportiu comarcal obert.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar