skip to Main Content
Tecnohivern 2022

Aquestes vacances de Nadal, aprèn a programar el robot agrícola del Citilab i ajuda’l a identificar insectes dels conreus

El 3 de gener participa al Tecnohivern: una activitat familiar d’un sol matí per a programar, interactuar amb robots i divertir-nos!

Voleu que les petites i els petits de casa dediquin un matí de les vacances de Nadal a aprendre a programar amb Snap! i a manipular el robot agrícola del Citilab? Ja us podeu inscriure a l’activitat tecnològica familiar del laboratori ciutadà de Cornellà!

Programa el robot agrícola i combat els insectes que arruinen els conreus

El proper dimecres 3 de gener, de 10 a 12 hores, no us perdeu el taller que proposa que les nenes i els nens connectin les tendències actuals -com la programació i la robòtica- amb una de les activitats econòmiques més antigues i fonamentals per la vida de les persones des del principi de la història de la humanitat: l’agricultura.

Totes les persones participants podran aprendre a controlar els moviments del robot agrícola del Citilab, programant amb l’entorn de programació visual Snap!, perquè aquest es pugui desplaçar sobre una catifa d’aprenentatge temàtica.

A més, el robot durà incorporada una càmera HuskyLens que servirà perquè, mentre el robot es mou sobre la catifa que simula un conreu, mapegi el terreny i identifiqui els insectes a través de la Intel·ligència Artificial. Un cop identificats els insectes inofensius i els perjudicials, nenes i nens es traslladaran a l’escenari virtual i, des de la pantalla de l’ordinador, podran fer servir drons virtuals per eliminar les plagues que fan perillar els cultius.

Més informació: data, horari, preu i inscripció

Aquest Tecnohivern de Nadal està obert a famílies i grups de particulars. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 8 anys caldrà que nenes i nens vagin acompanyats. A partir dels 9 anys, l’activitat es pot seguir de manera autònoma.

L’activitat es desenvoluparà de manera presencial el dimarts 3 de gener de 2023, de 10 a 12 hores, al Citilab.

El preu és de 4 euros per participant.

Per a formular la inscripció, cal que envieu un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada infant participant, l’any de naixement i el municipi de residència.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar