skip to Main Content
Cicle De Transformació Digital Per Al Comerç Local 2022

40 comerciants de Cornellà de Llobregat s’han capacitat al Citilab per iniciar o millorar la transformació digital dels seus comerços

Una quarantena de persones vinculades al món del comerç local de Cornellà de Llobregat s’ha format al Citilab al llarg del 2022 per adquirir competències digitals estratègiques i assolir coneixements professionalitzadors enfocats a l’ús d’eines digitals d’allò més útils per als comerços de la ciutat.

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ha impulsat el Cicle de Transformació Digital per a comerços locals de la ciutat amb l’objectiu d’oferir la possibilitat als negocis cornellanencs d’iniciar, avançar o millorar el seu procés de digitalització

D’aquesta manera, Citilab ha ofert suport als comerços de la ciutat perquè aquests desenvolupin per primera vegada la seva imatge a l’entorn digital o bé perquè millorin la seva presència a Internet amb la voluntat d’explorar nous canals de venda, arribar a una audiència més àmplia, aumentar la seva visibilitat i, en darrera instància, fer créixer les seves vendes.

Al llarg de sis tallers que s’han impartit de manera híbrida -tant presencial com virtualment- durant l’any, les persones participants han pogut assolir nous coneixements per a fer servir les xarxes socials de manera professional, tenir una comunicació digital efectiva, treure tot el potencial a l’eina Google My Business, elaborar newsletters atractives, impulsar una botiga en línia (e-commerce) per a vendre productes o serveis a través d’Internet o esprémer el WhatsApp Business.

La realització virtual de les formacions ha fet possible que moltes i molts comerciants de Cornellà hagin pogut combinar la seva activitat diària amb l’assistència als diversos tallers que, d’altra banda, destaquen per tenir un alt nivell de fidelització, tenint en compte que la gran majoria de persones participants ha assistit a més d’un taller del cicle.


El Cicle de Transformació Digital adreçat al comerç local s’ha emmarcat en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar