skip to Main Content
15è Aniversari Del Citilab 2022

Citilab fa 15 anys i volem celebrar-ho amb tu: el 23 de novembre, no et perdis la nova exposició immersiva del laboratori ciutadà de Cornellà

15 anys d’innovació social i digital a través de pantalles, realitat virtual i augmentada i, fins i tot, simulació i videojoc

Arriba el 15è aniversari del Citilab, el laboratori ciutadà d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat que va obrir les portes per primera vegada el 23 de novembre de 2007.

15 anys més tard, el dimecres 23 de novembre de 2022 a les 18:30 hores, commemorarem aquesta fita i celebrarem la trajectòria del centre a través d’una exposició immersiva i una tarda que comptarà amb breus parlaments, una taula de dolços, un brindis i altres sorpreses per a totes les persones assistents.

L’exposició ‘15 anys d’innovació social i digital’

La sala d’actes Vicenç Badenes del Citilab serà el centre de la celebració, on, a partir de les 18:30 hores, es podrà visitar l’exposició immersiva que permetrà fer un recorregut pels 15 anys d’història del laboratori ciutadà de Cornellà a través de pantalles, realitat virtual, realitat augmentada i tècniques de simulació i videojoc.

A partir de les 19 hores, Javier González, director gerent del Citilab, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, donaran la benvinguda. Seguidament, totes les persones assistents podran fer un brindis i gaudir d’un petit aperitiu per endolcir la festa. 

El Citilab és innovació social i digital en comunitat. El Citilab és ciutadania. El Citilab ets tu. No hi pots faltar, vine a celebrar amb nosaltres!


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar