skip to Main Content
Faberllul 2022

Citilab participa a l’estada temàtica sobre laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat a la residència Faberllull

Els laboratoris ciutadans, una peça més de l’engranatge de solució de reptes ambientals

Citilab ha participat en una estada temàtica sobre laboratoris ciutadans, paisatge i sostenibilitat a la residència Faberllull d’Olot en la qual una desena de persones expertes del món dels laboratoris ciutadans i de noves metodologies d’intervenció social han cocreat i debatut per trobar solucions a reptes actuals, locals i globals provocats per la transformació del paisatge

Entre altres qüestions, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ha aportat la seva visió i expertesa a l’hora de parlar de participació ciutadana, innovació social, geografia urbana i benestar emocional de la ciutadania vinculat a l’urbanisme.

D’altra banda, Citilab també ha format part de la residència Faberllull de la Biennal de Pensament a Palma (Mallorca), compartint el seu coneixement en la taula rodona sobre ‘Ciutat i Energia: per a una transició energètica inclusiva’.

Des del laboratori ciutadà s’ha manifestat la necessitat d’incloure la ciutadania en els processos d’innovació i s’ha parlat de la importància del canvi climàtic i de la necessitat de trobar models alternatius de construcció amb materials locals, que trenquin amb el model capitalista de producció.

Faberllull 2022

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar