skip to Main Content
Inicia't - Formació Bàsica TIC

Inicia’t en el món digital al Citilab: aprèn a fer servir l’ordinador i el mòbil abans d’acabar l’any 2022

Coneixes algú que no estigui familiaritzat amb les noves tecnologies? Creus que podria treure profit d’un curs en el qual es capaciti per a fer servir l’ordinador i dispositius mòbils, tot aprenent a un ritme personalitzat i en un entorn entre iguals? Vols veure com evoluciona i aprèn a navegar per la xarxa, crear documents i fa servir el correu electrònic o altres aplicacions?

Explica-li aquesta oportunitat i poseu-vos en contacte amb el Citilab!

Iniciació al món digital a través de 10 sessions, cada dimarts i cada dijous, ja sigui als matins o a les tardes

L’Inicia’t és una formació bàsica de 10 sessions que serveix per aprendre a fer ús de l’ordinador i dispositius mòbils. Participant en aquest curs, les persones es familiaritzen amb les interfícies i el funcionament d’aquests aparells tecnològics i en treuen profit, de manera que aprenen un gran vetall de coneixements bàsics: des de navegar per internet fins a crear arxius o fer ús d’aplicacions mòbils diverses.

Cercar informació a la xarxa, desar-la en diferents suports, fer ús d’imatges, crear documents, fer servir el correu electrònic o altres eines digitals són algunes de les habilitats que s’adquireixen cursant l’Inicia’t.

La formació és presencial i gratuïta per a les persones participants

La primera sessiço comença el proper dijous 27 d’octubre de 2022 i s’allarga fins el dijous 1 de desembre. Es duen a terme dues sessions cada setmana, els dimarts i els dijous, i es poden escollir dos horaris per assistir al curs: els matins (de 12 a 14 hores) i les tardes (de 16 a 18 hores). 


Tota la informació queda resumida a continuació:

  • Data d’inici (primera sessió): Dijous 27 d’octubre de 2022.
  • Dies de formació: Dimarts i dijous.
  • Horari: Es pot escollir entre dues franges horàries.
    • Matins: 12:00 a 14:00 hores.
    • Tardes: 16:00 a 18:00 hores.
  • Durada: 10 sessions.
  • Format: Presencial.
  • Preu: Gratuït per a les persones participants. Només cal fer-se el carnet de Citilaber per accedir a les instal·lacions, que té un preu de 3 euros anuals.

Inscripció

Per a inscriure’s a l’Inicia’t, cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte.

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 durant l’horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar