skip to Main Content
MetroSolutions 2022

Citilab acull el congrés MetroSolutions: més de 80 experts internacionals debaten sobre les metròpolis del futur a Cornellà

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ha sigut la seu del congrés Metropolitan Solutions, una trobada internacional de dos dies organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el qual s’han debatut possibles solucions a les grans amenaces i reptes metropolitans actuals als quals s’enfronten diferents metròpolis d’arreu del món. 

Sota l’eslògan ‘Mirades innovadores per a les metròpolis del futur’, una vuitantena d’experts de 21 països diferents han parlat sobre governança, legitimitat i bon govern, inclusió i equitat, i resiliència i innovació, situant les metròpolis en l’horitzó 2030.

Al llarg dels dos dies, les instal·lacions del Citilab han acollit onze xerrades i nou tallers, a través dels quals s’ha volgut reflexionar i donar resposta als desafiaments i reptes de les ciutats del món que actualment “es troben immerses en un moment d’incerteses i de canvis” en “el un nou escenari que s’ha obert, tant en el terreny geopolític, com econòmic, social i sanitari”.

El congrés ha proporcionat traducció simultània des dels espais habilitats del Citilab i també ha ofert la retransmissió de les ponències per streaming, de manera que l’esdeveniment s’ha pogut seguir virtualment a través d’un previ registre.

A les xarxes socials, especialment a Twitter, s’ha fet un ampli ressò del congrés, que es pot recuperar consultant el hashtag #MetroSolutions.


Aquesta iniciativa està impulsada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar