skip to Main Content
Activitat Audiovisual A L'exposició Enfortir Cornellà 2022

Més de 100 nenes i nens participen al plató de televisió efímer del Citilab a l’exposició ‘Enfortir Cornellà’

Més d’un centenar de nenes i nens de Cornellà de Llobregat participen en l’activitat audiovisual organitzada i dinamitzada pel Citilab en el marc d’‘Enfortir Cornellà’,  l’exposició que es troba a la Plaça Europa i que estarà oberta a la ciutadania fins el 6 de novembre.

Nenes i nens parlen sobre la ciutat i el futur en un set de rodatge

Estudiants de 5è i 6è de primària han viscut una experiència audiovisual professional, realista i immersiva. Durant l’horari lectiu, l’alumnat de diverses classes i cursos han visitat l’exposició de l’Ajuntament de Cornellà i han format part d’un set de rodatge en el qual cada nena i cada nen s’ha implicat en un o diversos rols per a donar vida a un programa televisiu

Presentadores i presentadors, tertulianes i tertulians del col·loqui televisiu, càmeres, regidores i regidors o tècniques i tècnics audiovisuals han sigut els papers que han pogut protagonitzar els infants en l’activitat que, a banda de l’aprenentatge audiovisual, també convida a nenes i nens a reflexionar i compartir pensaments i opinions sobre la seva ciutat.

Suport tecnològic per a tothom, cada dimarts i dijous al migdia

A més de l’activitat dirigida a infants, totes les persones que s’acostin a l’exposició poden fer consultes relacionades amb l’ús de les tecnologies (ordinadors, dispositius mòbils, aplicacions, Internet…) dirigint-se a la persona  de suport, que va degudament identificada i que es troba presencialment a l’exposició cada dimarts i cada dijous, de 12 a 14:30 hores.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar