skip to Main Content
Reunión Internacional CYTED

Citilab acull una reunió internacional amb universitats de 6 països iberoamericans per treballar les capacitats d’innovació

El laboratori ciutadà de Cornellà trasllada el seu model i transfereix el seu coneixement per avançar cap a la democratització de la innovació

Investigadores universitàries i investigadors universitaris d’Argentina, Equador, Espanya, Guatemala, Panamà, Perú i Xile s’han trobat al Citilab per implicar-se, al llarg de tres dies, en sessions de treball diverses per reflexionar i traçar estratègies per enfortir les capacitats de gestió de la innovació amb una orientació prosocial a les universitats iberoamericanes.

La Universidad Tecnológica de Panamá (UTP), la Universidad Galileo (Guatemala), la Universidad de Concepción (Xile), la Escuela Superior Politécnica del Litoral (Equador), la Universidad Católica de Santa María (Perú), el Parque Tecnológico Misiones (Argentina) i la Universitat Politècnica de Catalunya són les universitats que han assistit a aquesta “Reunión Anual de la Red Internacional de I+D” i que participen en aquesta iniciativa per enfortir la cultura de la innovació de la comunitat acadèmica.

La trobada forma part del projecte “Construcción y Evaluación de Capacidades Innovadoras del sector Académico”(CECIAC), que es troba emmarcat en el “Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo” (CyTED). L’objectiu d’aquest projecte és fer mapeig de capacitats (és a dir, identificar-les i localitzar-les en un o diversos territoris), potenciar bones pràctiques, desenvolupar una plataforma regional dinàmica i promoure la innovació empresarial i l’emprenedoria amb orientació prosocial.


Aquesta iniciativa està impulsada pel “Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo” (CyTED) i rep el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar