skip to Main Content
Enfortir Cornellà 2022

Citilab participa a l’exposició ‘Enfortir Cornellà’ oferint una activitat audiovisual i suport tecnològic per a la ciutadania

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat estarà present a l’exposició ‘Enfortir Cornellà’, que estarà situada a la Plaça Europa de la ciutat a partir del 29 de setembre i que té la voluntat de visibilitzar les iniciatives municipals impulsades els darrers anys a Cornellà i els projectes de futur de la localitat.

Les nenes i els nens de les escoles de Cornellà parlen sobre el futur en un set de rodatge professional 

L’alumnat de 5è i 6è de primària dels centres educatius de la ciutat està convidat a visitar l’exposició i implicar-se en l’activitat audiovisual que es dinamitza des del laboratori ciutadà de Cornellà els dies 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11 i 13 d’octubre de 2022 en horari de matí (de 10 a 12 hores) i només amb cita prèvia feta des de les escoles a l’Ajuntament de Cornellà.

Les nenes i els nens viuran una experiència audiovisual professional i immersiva: podran decidir el rol que més els motivi (fer de tècnic/a de càmera, ser realitzador/a, ser entrevistador/a o parlar davant de càmera responent les preguntes formulades) per experimentar com es realitza un programa de televisió en directe.

El futur serà l’eix que vertebrarà la conversa entre les i els alumnes, que podran parlar davant de càmera sobre les seves aspiracions, les seves vivències com a petites i petits habitants de Cornellà, la seva visió sobre la ciutat i la seva experiència visitant l’exposició, entre altres qüestions.

Suport en matèria TIC a peu de carpa 

D’altra banda, l’equip del Citilab també estarà present a l’exposició cada dimarts i dijous, de 12:30 a 14 hores, per oferir un servei de suport en matèria TIC amb la voluntat d’ajudar la ciutadania a resoldre dubtes sobre l’ús de dispositius (mòbils, ordinadors…) i informar sobre tota l’oferta formativa que hi ha al Citilab per garantir la democratització del coneixement digital.

Així doncs, totes les persones que ho desitgin podran dirigir-se a les persones de suport, que aniran degudament identificades, per a plantejar les preguntes que vulguin resoldre sobre dispositius electrònics.

Aquest servei està aliniat amb la tasca transversal del Citilab, que treballa dia a dia pel trencament de la bretxa digital i per garantir la inclusió digital.

D’altra banda, també es preveu la participació dels membres del SeniorLab -pendent de concretar en el moment de tancar aquesta notícia-, que és la comunitat que fomenta l’envelliment actiu i explora les capacitats d’innovació de la gent gran, per a exposar els projectes més destacats realitzats per aquestes persones.


Aquesta iniciativa està impulsada per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar