skip to Main Content
ACTIC 2021

Més de 370 persones s’han format en matèria de competències digitals i coneixements TIC al Citilab al llarg del 2021 i el 2022

Citilab forma ciutadanes i ciutadans per garantir la democratització del coneixement digital i avançar pel trencament de la bretxa digital a través de diverses formacions que s’imparteixen al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i que estan dirigides a un públic amb diversos nivells d’aprenentatge.

Al llarg del 2021 i durant el primer semestre del 2022, més de 200 persones han participat en les diverses formacions TIC consolidades del Citilab que, cada any, obren noves convocatòries: l‘Inicia’t’, la formació per assolir competències digitals bàsiques; ‘Cuida’t, comunica’t i comparteix’, el curs per adquirir coneixements més específics relacionats amb les noves tecnologies; ‘SeniorLab’, la comunitat que fomenta l’envelliment actiu i explora les capacitats d’innovació de la gent gran a través també de la interacció amb les TIC; i ‘Consulta i practica’, el servei de consultes disponible de dilluns a divendres; així com també a la formació en matèria de competències digitals dirigida a famílies d’escoles de Cornellà de Llobregat.

D’altra banda, al llarg d’aquest mateix període, més de 160 ciutadanes i ciutadans de Cornellà de Llobregat han cursat els diversos nivells de preparació de l’ACTIC per a obtenir l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

ACTIC
ACTIC
ACTIC
ACTIC

Inscripcions obertes per a les formacions TIC que comencen aquest mes de setembre

Citilab ha obert nou calendari i noves places per a capacitar tothom qui ho desitgi en competències digitals. A continuació podreu consultar l’oferta formativa d’aquest nou quadrimestre: les formacions que comencen, les dates, l’horari i tots els detalls necessaris per a conèixer el contingut i el procés d’inscripció.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar