skip to Main Content
Cicle Formatiu De Transformació Digital 2022

Coneix les estratègies per a posar en marxa una botiga en línia (e-commerce) i impulsar les vendes del teu comerç local

Avança cap a la digitalització del teu comerç tot descobrint els avantatges de la compra i venda de productes o de serveis per mitjans electrònics

Arriba un nou taller emmarcat en el cicle formatiu de Transformació Digital impulsat pel Citilab. Dilluns 19 i dimarts 20 de setembre s’impartiran les dues sessions per aprendre a posar en marxa una botiga en línia, un curs que permetrà que els i les comerciants participants valorin la possibilitat d’oferir productes o serveis que es puguin comprar a través de dispositius electrònics connectats a Internet i així fer créixer les seves vendes.

Els i les comerciants locals que hi participin descobriran les eines més populars per obrir una e-commerce i els detalls més tècnics perquè la botiga en línia pugui ser una realitat, valoraran els avantatges i els inconvenients de cada eina, aprendran a gestionar la plataforma i descobriran les estratègies per aconseguir més visites i donar a conèixer el seu comerç, tot treballant el posicionament SEO i utilitzant el màrqueting de continguts per arribar a clients potencials.

La formació es pot cursar presencialment (assistint al Citilab) o també de manera virtual, connectant-se a través d’una eina de videoconferència per tal d’afavorir la participació de comerciants.


Dates, horari i format del taller

  • Dates: Dilluns 19 i dimarts 20 de setembre de 2022.
  • Horari: 15:00 a 17:00 hores.
  • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
  • Format: Híbrid (presencial i virtual).
  • Preu: Gratuït per a les persones participants.

El cicle formatiu de Transformació Digital del Citilab

Aquesta formació està emmarcada en el cicle formatiu de Transformació Digital, una iniciativa del Citilab en el qual, a través de sis tallers pràctics, es vol capacitar comerciants locals en matèria de digitalització.

Fins ara ja s’han celebrat quatre dels sis tallers previstos i aquest mes de setembre arriba el cinquè i penúltim. El sisè i últim taller emmarcat en el cicle de Transformació Digital s’impartirà al novembre i consistirà en descobrir la venda a través de WhatsApp Business (WhatsApp Empresa).

Totes les persones interessades poden inscriure’s encara en qualsevol de les dues formacions, ja sigui al taller sobre botigues en línia (setembre) o a la formació de WhatsApp Business (novembre). A continuació, fent clic en el següent requadre, s’amplia més informació sobre el taller de novembre:

L’objectiu d’aquest taller, que és l’últim previst d’aquest cicle formatiu de Transformació Digital, és conèixer el potencial del WhatsApp Business (el WhatsApp per a comerços), tant des del punt de vista tècnic com des del punt de vista estratègic. Per això, a més d’aprendre a fer servir l’eina, també es donaran a conèixer bones pràctiques per atraure nous clients i oferir una experiència òptima a la comunitat digital.

  • Dates: Dimecres 23 i dijous 24 de novembre de 2022.
  • Horari: 15 a 17 hores.
  • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
  • Format: Híbrid (presencial i virtual).
  • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Procés d’inscripció

Per a formular la inscripció, cal emplenar el següent formulari i seleccionar la formació o les formacions en les quals voleu participar (tenint en compte les dates):


El cicle de Transformació Digital del Citilab, que està adreçat al comerç local, s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar