skip to Main Content
Jornada De Recerca CR4 2022

Una setantena d’estudiants de 4t d’ESO de Cornellà de Llobregat participen en la segona jornada intercentre de recerca CR4

L’alumnat de l’Institut Neus Català i l’Institut Miquel Martí i Pol ha intercanviat coneixement en la fira d’investigació del Citilab

Les noies i els nois que cursen 4t d’ESO a l’Institut Neus Català i a l’Institut Miquel Martí i Pol s’han implicat en una nova edició de la Jornada de Recerca CR4, una primera experiència en el món de la recerca i la divulgació de coneixement per a les i els estudiants d’Educació Secundària Obligatòria.

L’alumnat, dividit en parelles o grups de tres persones, ha presentat els pòsters científics que han realitzat sobre els seus treballs de recerca en un format de fira d’investigació que s’ha celebrat a la sala d’actes del Citilab. L’auditori ha pres forma de congrés i ha disposat de plafons en els quals s’han distribuït aquests complements gràfics. 

En un primer torn, les noies i els nois de l’Institut Miquel Martí i Pol han presentat els seus treballs davant de l’alumnat de l’Institut Neus Català, fent rotacions de 5 minuts per conèixer cada investigació. Després, s’han intercanviat els rols i els i les estudiants que primer havien fet de ponents han passat a ser observadors i observadores.

La Jornada CR4 prepara l’alumnat pel seu futur acadèmic en un moment previ a la transició, abans que les noies i els nois tracin el seu itinerari i avancin cap a batxillerat o formació professional. Així, practiquen per primera vegada la realització d’un treball d’investigació i l’exposició dels resultats de la recerca.

 

La Noelia Augusto i la Llúcia Tomàs, estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Miquel Martí i Pol, han sigut les reporteres d’aquesta Jornada de Recerca. Les noies han enregistrat vídeos de cada treball i han editat la peça audiovisual final durant el matí. Després, han difòs el vídeo resultant a través del compte de Twitter del mateix institut:

Aquesta jornada d’intercanvi de coneixement s’emmarca en el projecte RIEC, el projecte de Recerca i Innovació Educativa de Ciutat del Citilab.


La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar