skip to Main Content
L Mostra De Projectes Emprenedors FP 2022

Un centenar d’estudiants de formació professional de Cornellà participen en la I Mostra de projectes emprenedors d’FP del Citilab

Aquest dimecres 25 de maig Citilab organitza la primera edició de la Mostra de projectes emprenedors d’FP de Cornellà de Llobregat, una iniciativa que té l’objectiu de visibilitzar el coneixement jove, original, emprenedor i professionalitzador generat per estudiants de formació professional de la ciutat.

Més de 100 estudiants, 6 projectes emprenedors i 2 torns horaris

L’alumnat de cicles formatius de formació professional de l’Institut Esteve Terradas i Illa participaran en aquesta jornada que durarà un matí i que es desenvoluparà a les instal·lacions del Citilab.

Un centenar de nois i noies es dividiran en dos torns i en diversos grups per assistir com a públic en les presentacions dels projectes desenvolupats per altres companyes i companys. D’aquesta manera, els i les ponents podran posar en pràctica l’oralitat i donar a conèixer el seu projecte emprenedor i, d’altra banda, l’alumnat assistent podrà conèixer sis projectes diferents, assolir coneixement nou i inspirar-se i resoldre dubtes per crear els seus futurs projectes.

Els projectes emprenedors o treballs pràctics de formació professional permeten que l’alumnat integri els continguts adquirits al llarg del cicle formatiu, globalitzant-los i interrelacionant-los, afavorint el desenvolupament de l’estudiant en l’àmbit professional i de treball pel qual s’està especialitzant.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar