skip to Main Content
Cicle Formatiu De Transformació Digital 2022 - Treball, Talent I Tecnologia

Aprèn a crear una newsletter atractiva per impulsar el teu comerç local a través del nou taller del Cicle formatiu de Transformació Digital

T’interessa saber com construir un butlletí digital, captar correus electrònics i enviar newsletters a la teva audiència? Inscriu-t’hi!

Aquest proper mes de juny no et perdis el nou taller emmarcat en el Cicle formatiu de Transformació Digital del Citilab, una iniciativa dirigida a tots els comerços locals de Cornellà de Llobregat amb l’objectiu que tots ells puguin iniciar, avançar o millorar el seu procés de digitalització.

El 20 i 21 de juny s’impartirà aquesta nova formació híbrida en la qual totes les persones participants podran aprendre a crear una newsletter atractiva amb l’eina Mailchimp, captar i gestionar correus electrònics de clients i clients potencials, fer seguiment de la llista de difusió i analitzar les estadístiques dels enviaments.


Dates, horari i format del taller

 • Dates: Dilluns 20 i dimarts 21 de juny de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

El taller s’imparteix de manera presencial al Citilab, però totes les persones que ho desitgin podran cursar-lo també de manera virtual, connectant-se a través d’una eina de videoconferència. Aquest format híbrid pretén facilitar l’assistència de comerciants.

Aquest taller serà la quarta formació prevista dins del Cicle formatiu de Transformació Digital. A banda d’aquest, encara us podreu inscriure a dos tallers mes, que s’impartiran durant l’últim trimestre del 2022 i que podeu consultar desplegant cada secció:

Per establir una comunicació més directa amb els clients del comerç local, aquest taller donarà a conèixer el potencial dels butlletins digitals (les “newsletter”) que s’envien a través del correu electrònic. La plataforma de creació i enviament de butlletins que es posarà en pràctica en aquestes sessions serà Mailchimp.

 • Dates: Dilluns 20 i dimarts 21 de juny de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Aquesta formació permetrà entendre els aspectes més rellevants a l’hora de posar en marxa una e-commerce (una botiga en línia: una plataforma que permet la compra-venda de productes o serveis del comerç local des de qualsevol punt del món a través d’un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador). Per això, es donaran a conèixer els aspectes més tècnics i, alhora, també es treballaran les estratègies per aconseguir la visibilitat i l’èxit de la nostra e-commerce.

 • Dates: Dilluns 19 i dimarts 20 de setembre de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

L’objectiu d’aquest taller, que és l’últim previst d’aquest cicle formatiu de Transformació Digital, és conèixer el potencial del WhatsApp Business (el WhatsApp per a comerços), tant des del punt de vista tècnic com des del punt de vista estratègic. Per això, a més d’aprendre a fer servir l’eina, també es donaran a conèixer bones pràctiques per atraure nous clients i oferir una experiència òptima a la comunitat digital.

 • Dates: Dimecres 23 i dijous 24 de novembre de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Procés d’inscripció

Per a formular la inscripció, cal emplenar el següent formulari i seleccionar la formació o les formacions en les quals voleu participar (tenint en compte les dates):


El cicle de Transformació Digital del Citilab, que està adreçat al comerç local, s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar