skip to Main Content
Estada Faberllull Olot 2022

Citilab ha participat en la V estada temàtica sobre programació i robòtica educatives a Faberllull i a la RobolotCon 2022

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat intercanvia coneixement amb la comunitat d’innovació educativa d’àmbit internacional

V estada temàtica sobre programació i robòtica educatives a Faberllull

L’equip del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ha participat en la V estada temàtica sobre programació i robòtica educatives a Faberllull Olot, la xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats amb seus a Olot (Catalunya), a La Massana (Andorra) i a La Palma (Illes Balears), gestionada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot i el Govern d’Andorra.

En aquesta cinquena trobada s’ha recuperat la participació internacional, de manera que professionals d’Snap!, MicroBlocks i MoodleHQ han treballat conjuntament amb els equips de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), FabLab Barcelona, Arduinoblocks, Robolot Team i Citilab, entre altres.

Durant l’estada s’ha treballat sobre el nou currículum d’Snap! per alumnat de 12 a 16 anys, la nova web d’aprenentatge del projecte MicroBlocks, els recursos d’aprenentatge de l’assignatura de programació del grau d’Arts de la UOC, i l’ensenyament de la programació i la robòtica a batxillerat.

Estada Faberllull Olot 2022

RobolotCon 2022

Un any més, Citilab ha participat a la XXI edició del Robolot, la jornada dirigida al professorat i oberta a la comunitat interessada en la didàctica de la programació i la robòtica que s’organitza a la capital de la Garrotxa

En aquesta nova RobolotCon, l’equip del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ha presentat i compartit els racons d’aprenentatge per l’ensenyament de la programació i les matemàtiques desenvolupat conjuntament amb el Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA), el taller ‘Expressa’t amb l’Art’ i les activitats educatives de brodat digital i programació amb TurtleStitch en el marc del projecte europeu Phereclos.

RobolotCon 2022

Fent clic en aquest enllaç podeu recuperar l’emissió en directe de tota la trobada.

Després de la participació a Robolot, el proper dissabte 21 de maig se celebrarà la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, que aquest any recupera el format presencial (tot i que també permetrà la participació en línia) i tindrà lloc al Citilab. Les inscripcions per a participar en aquesta catorzena Jornada Programa ja estan obertes i podeu ampliar informació a través d’aquest enllaç.


Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar