skip to Main Content
Cicle Formatiu De Transformació Digital 2022 - Treball, Talent I Tecnologia

Aquest mes de maig, aprèn a fer servir l’eina Google My Business perquè el teu comerç local guanyi visibilitat a Internet

No et perdis el nou taller del cicle formatiu de Transformació Digital del Citilab!


Coneixes l’eina Google My Business? Saps crear una fitxa fent servir aquesta eina per donar-li visibilitat al teu comerç? T’agradaria mantenir la informació actualitzada i interactuar amb la teva comunitat digital?


Citilab posa en marxa un nou taller en el marc del cicle formatiu de Transformació Digital. Els propers dimarts 24 i dimecres 25 de maig de 2022, els i les comerciants que estiguin interessats en conèixer i aprendre a fer servir Google My Business poden participar en aquesta nova formació que tindrà una durada total de quatre hores.

Tenint en compte que es realitzen 3,8 milions de cerques a Google cada minut i que les persones cada vegada estan més familiaritzades en cercar la informació dels comerços a Internet així com deixar ressenyes i opinions sobre aquests, aquest taller és clau perquè totes les persones que treballen en comerços locals es capacitin en la creació, gestió, actualització i correcta interacció amb Google My Business.

Així doncs, a través d’aquest taller, els i les comerciants de Cornellà de Llobregat podran mantenir la informació centralitzada i actualitzada sobre els seus comerços (adreça, horaris habituals i horaris excepcionals, contacte, xarxes socials…) i llegir, validar i respondre les opinions que escriuen els clients en aquest perfil d’empresa gratuït.

Dates, horari i format del taller

 • Dates: Dimarts 24 i dimecres 25 de maig de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

El cicle formatiu de Transformació Digital del Citilab

Aquesta formació està emmarcada en el cicle formatiu de Transformació Digital, una iniciativa del Citilab que ofereix sis tallers pràctics que tenen l’objectiu de capacitar comerciants en matèria de digitalització.

Fins ara ja s’han celebrat dos dels sis tallers proposats, però totes les persones interessades poden inscriure’s encara en qualsevol de les quatre formacions (o en totes quatre!) que es desenvoluparan de manera híbrida al llarg de l’any. Aquest format híbrid pretén facilitar l’assistència de comerciants, fent possible que hi puguin participar tant de manera presencial com virtual.

Desplega cada secció per conèixer els quatre tallers que encara s’han de celebrar:

Cada minut es realitzen 3,8 milions de cerques a Google. Buscar tot tipus de comerços i deixar ressenyes està a l’ordre del dia. És per això que, a través d’aquest taller, s’aprendrà a obrir una fitxa a Google My Business per tal que els comerços guanyin visibilitat, així com a gestionar la informació i a interactuar amb la seva comunitat digital.

 • Dates: Dimarts 24 i dimecres 25 de maig de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Per establir una comunicació més directa amb els clients del comerç local, aquest taller donarà a conèixer el potencial dels butlletins digitals (les “newsletter”) que s’envien a través del correu electrònic. La plataforma de creació i enviament de butlletins que es posarà en pràctica en aquestes sessions serà Mailchimp.

 • Dates: Dilluns 20 i dimarts 21 de juny de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Aquesta formació permetrà entendre els aspectes més rellevants a l’hora de posar en marxa una e-commerce (una botiga en línia: una plataforma que permet la compra-venda de productes o serveis del comerç local des de qualsevol punt del món a través d’un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador). Per això, es donaran a conèixer els aspectes més tècnics i, alhora, també es treballaran les estratègies per aconseguir la visibilitat i l’èxit de la nostra e-commerce.

 • Dates: Dilluns 19 i dimarts 20 de setembre de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

L’objectiu d’aquest taller, que és l’últim previst d’aquest cicle formatiu de Transformació Digital, és conèixer el potencial del WhatsApp Business (el WhatsApp per a comerços), tant des del punt de vista tècnic com des del punt de vista estratègic. Per això, a més d’aprendre a fer servir l’eina, també es donaran a conèixer bones pràctiques per atraure nous clients i oferir una experiència òptima a la comunitat digital.

 • Dates: Dimecres 23 i dijous 24 de novembre de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Procés d’inscripció

Per a formular la inscripció i assistir a qualsevol dels tallers d’aquest Cicle formatiu de Transformació Digital, cal emplenar el següent formulari:


El cicle de Transformació Digital del Citilab, que està adreçat al comerç local, s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar