skip to Main Content
Jornada De Recerca De Ciutat 2022

La Jornada de Recerca de Ciutat acull l’exposició dels 22 millors treballs de recerca de Cornellà davant de 400 estudiants dels instituts públics

Aquesta trobada d’intercanvi de coneixement recupera el format presencial després de dues edicions en línia

El proper dimecres 27 d’abril de 2022 se celebra una nova edició de la Jornada de Recerca de Ciutat, l’esdeveniment que un any més s’impulsa des del Citilab comptant amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat V. La Jornada de Recerca de Ciutat té un doble objectiu: d’una banda, visibilitzar el coneixement jove i original generat pels joves de Cornellà a través dels seus treballs de recerca i, alhora, donar suport als estudiants de primer de batxillerat que cada curs inicien els seus futurs projectes d’investigació.

Després de dos anys, la trobada recupera el format presencial, de manera que les instal·lacions del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat s’ompliran del voltant de 400 estudiants dels cinc centres educatius de secundària públics de la ciutat: l’Institut Esteve Terradas i Illa, l’Institut Miquel Martí i Pol, l’Institut Joan Miró, l’Institut Maria Aurèlia Capmany i l’Institut Francesc Macià.

Un matí, dos torns horaris, 22 treballs de recerca protagonistes i 400 estudiants assistents

Les autores i els autors dels 22 millors treballs de recerca de Cornellà, que són estudiants de segon de batxillerat, presentaran els seus projectes d’investigació davant de l’alumnat d’un curs inferior dels diversos instituts de la ciutat, que hi assistiran dividits en dos torns horaris: de 9 a 11 hores i de 12 a 14 hores.

L’alumnat de primer de batxillerat que assistirà com a públic en cada exposició ha escollit, en funció dels seus interessos, les presentacions dels treballs de recerca a les quals volen assistir.

Coneixement obert al Mapa de Coneixement de Cornellà

Totes les persones interessades poden descarregar els 25 treballs de recerca íntegres accedint al Mapa de Coneixement de Cornellà i fent clic a la categoria ‘Recerca 2022’. 

D’altra banda, en el compte de Twitter del Citilab s’estan publicant diàriament petits vídeos de presentació enregistrats pels mateixos joves autors dels treballs de recerca que s’exposaran en la Jornada de Recerca de Ciutat. A més de trobar-los entrant directament al compte de Twitter del Citilab, es poden consultar també a través del hashtag #CornellàRecerca.

 


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar