skip to Main Content
Digitalizap I CoMecenes: Compra Pública Innovadora 2021

Descobreix els 9 projectes emprenedors d’innovació social i digital que s’han desenvolupat amb el suport del Citilab

Citilab impulsa cada any un procediment de selecció de propostes emprenedores que plantegen el desenvolupament de projectes innovadors amb vocació social, la Compra Pública Innovadora. A través d’aquesta iniciativa, que es va posar en marxa per primer cop en una prova pilot realitzada al 2018, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat dona suport al talent emprenedor i innovador del territori metropolità.

Durant aquests últims 4 anys Citilab ha recolzat el desenvolupament d’un total de 9 projectes que han superat les tres fases de selecció del procés de la Compra Pública Innovadora: el concurs d’idees, el pla de viabilitat i el desenvolupament del prototip final. 

Cada any, en cada convocatòria, el laboratori ciutadà planteja reptes socials nous que cal combatre a través de les propostes presentades. Fins ara, els projectes seleccionats donen resposta a quatre reptes, que són: promoure el civisme entre la ciutadania, combatre la cosificació femenina a les xarxes socials, fomentar el bon ús de les tecnologies mòbils entre els joves i, finalment, millorar el procés de transformació digital de les empreses del comerç local.

Vols descobrir aquests projectes emprenedors i innovadors amb vocació de retorn social? Entra a la nova pàgina dels projectes seleccionats en la Compra Pública Innovadora, coneix els projectes guanyadors i llegeix també les idees finalistes que van arribar a desenvolupar els seus plans de viabilitat. Fes clic a continuació:

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar