skip to Main Content
Cicle Formatiu De Transformació Digital 2022 - Treball, Talent I Tecnologia

Vols digitalitzar el teu comerç per guanyar visibilitat i fer créixer les vendes? No et perdis el cicle formatiu de Transformació Digital del Citilab

Sis tallers pràctics per avançar cap a la digitalització del teu comerç: només t’hi has d’inscriure!


T’agradaria aprofitar els recursos del món digital per brindar al teu comerç l’oportunitat de començar una nova etapa? Vols conèixer estratègies per fomentar la visibilitat del teu negoci del comerç local en l’entorn digital? T’interessa assolir nous coneixements per a fer servir diverses eines i plataformes útils per fer créixer les teves vendes?


Citilab impulsa un cicle formatiu sobre Transformació Digital dirigit a comerços de Cornellà de Llobregat. A través de 6 tallers pràctics complementaris, que són gratuïts per als participants, totes les persones interessades podran capacitar-se i guanyar autonomia en el maneig d’eines i plataformes digitals que permetran fer més visibles els seus negocis o millorar la imatge digital que ja han creat.

L’objectiu d’aquest cicle formatiu és oferir la possibilitat a tots els comerços local de la ciutat d’iniciar, avançar o millorar el seu procés de transformació digital. Així, Citilab vol acompanyar comerciants en el seu aprenentatge, fomentant així que els seus negocis guanyin una presència professional en el món digital i obrin la porta a noves oportunitats: : explorar nous canals de venda, arribar a nous clients, millorar la imatge digital del negoci, augmentar les vendes…

Descobreix cada taller: tots són pràctics i gratuïts per a les persones participants

El cicle formatiu de Transformació Digital del Citilab es composa de sis tallers pràctics sobre temàtiques complementàries en matèria de digitalització que, després de cursar-los tots, oferiran una capacitació molt més completa a totes les persones participants. Ara bé, els tallers es poden cursar individualment (cursant exclusivament els que més interessin a cada persona) o també es poden cursar tots. 

Els tallers es desenvoluparan al llarg del 2022 per oferir flexibilitat i afavorir l’assoliment dels continguts de les persones participants, de manera que començaran al mes d’abril i finalitzaran al novembre

A més, per facilitar l’assistència de comerciants, el format dels tallers serà híbrida: s’hi podrà assistir de manera presencial o virtual.

Descobreix els sis tallers del cicle formatiu sobre Transformació Digital! Desplega cada secció per conèixer en què consisteix cada formació i tota la informació necessària:

Aquest taller oferirà les claus per ser visibles a les xarxes socials i per convertir aquestes plataformes en canals de venda. Així doncs, es treballarà la creació de continguts per a cada xarxa social (Instagram, Facebook, Tik Tok…), la utilització de recursos i eines, el desenvolupament i l’aplicació d’estratègies, la comprensió dels algoritmes i les estadístiques, la interacció i la fidelització de la comunitat digital dels comerços locals.

Per aprendre a explotar al màxim el potencial de les xarxes socials i fer créixer les vendes, s’analitzaran casos d’èxit reals: comerços locals que tenen una bona presència a les xarxes socials.

 • Dates: Dimarts 26 i dimecres 27 d’abril de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

L’objectiu d’aquesta formació és aprendre que el rol del venedor o de la venedora de comerços locals té un paper fonamental en la satisfacció del client. Per això, es treballaran 7 tàctiques per aconseguir establir una bona relació amb els clients i comunicar-se de manera eficaç amb la comunitat (presencial o digital) a través de diverses tècniques, estratègies i eines.

 • Data: Dijous 28 d’abril de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 1 sessió de 2 hores.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Cada minut es realitzen 3,8 milions de cerques a Google. Buscar tot tipus de comerços i deixar ressenyes està a l’ordre del dia. És per això que, a través d’aquest taller, s’aprendrà a obrir una fitxa a Google My Business per tal que els comerços guanyin visibilitat, així com a gestionar la informació i a interactuar amb la seva comunitat digital.

 • Dates: Dimarts 24 i dimecres 25 de maig de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Per establir una comunicació més directa amb els clients del comerç local, aquest taller donarà a conèixer el potencial dels butlletins digitals (les “newsletter”) que s’envien a través del correu electrònic. La plataforma de creació i enviament de butlletins que es posarà en pràctica en aquestes sessions serà Mailchimp.

 • Dates: Dilluns 20 i dimarts 21 de juny de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Aquesta formació permetrà entendre els aspectes més rellevants a l’hora de posar en marxa una e-commerce (una botiga en línia: una plataforma que permet la compra-venda de productes o serveis del comerç local des de qualsevol punt del món a través d’un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador). Per això, es donaran a conèixer els aspectes més tècnics i, alhora, també es treballaran les estratègies per aconseguir la visibilitat i l’èxit de la nostra e-commerce.

 • Dates: Dilluns 19 i dimarts 20 de setembre de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

L’objectiu d’aquest taller, que és l’últim previst d’aquest cicle formatiu de Transformació Digital, és conèixer el potencial del WhatsApp Business (el WhatsApp per a comerços), tant des del punt de vista tècnic com des del punt de vista estratègic. Per això, a més d’aprendre a fer servir l’eina, també es donaran a conèixer bones pràctiques per atraure nous clients i oferir una experiència òptima a la comunitat digital.

 • Dates: Dimecres 23 i dijous 24 de novembre de 2022.
 • Horari: 15 a 17 hores.
 • Durada: 2 sessions de 2 hores cadascuna.
 • Format: Híbrid (presencial i virtual).
 • Preu: Gratuït per a les persones participants.

Procés d’inscripció

Per a formular la inscripció i assistir a qualsevol dels tallers d’aquest Cicle formatiu de Transformació Digital, cal emplenar el següent formulari:


El cicle de Transformació Digital del Citilab, que està adreçat al comerç local, s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logos Ajuntament de Cornellà, Diputació de Barcelona i projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar